ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:59:56π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
11
Ιουλίου

"Όλοι μαζί μπορούμε" Διονύσης Σαββόπουλος

Κατηγορία Μουσική

Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε", που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί ενός μεγάλου μουσικού γεγονότος με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων.

Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του "Όλοι Μαζί Μπορούμε".

 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα.

 

Με 12 τραγουδιστές, "καλύτερους απ΄αυτόν" όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη, 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα. Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.ά., από 12 μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία έδωσαν αφιλοκερδώς τον παρών στην πρόσκληση αυτή.

 

Συμμετέχουν: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Χαρούλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαρία Φαραντούρη, Κωστής Μαραβέγιας, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Ζιώγαλας, Βιολέτα Ίκαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κατερίνα Πολέμη, Μέλινα Τανάγρη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η Χορωδία Graduarti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων).

 

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ)

 

Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου

 

 12 Ιουλίου 2017 21:00

 

 Εισιτήρια

Προπώληση:

6€ + προσφορά για τρόφιμα

12€ (Ζώνη Ορθίων) + προσφορά για τρόφιμα

Ταμείο: 8€ + προσφορά σε τρόφιμα

 

Η προπώληση ανοίγει 12 Μαΐου.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Από την Δευτέρα 3/7 έως την Κυριακή 9/7 θα λειτουργεί ταμείο προπώλησης εισιτηρίων στο Καλλιμάρμαρο. Ωρες λειτουργίας: 10.00 - 14.30

 

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα