ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:47:15μ.μ.
13
Ιανουαρίου

Πέθανε διάσημη τραγουδίστρια της ροκ μετά από μάχη με τον καρκίνο

Κατηγορία Μουσική

Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι μετά από μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη στον χώρο της μουσικής προκάλεσε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Ronnie Spector σε ηλικία 78 ετών. Η Spector έγινε γνωστή αφενός για την καριέρα της με το γκρουπ Ronettes και αφετέρου για τον γάμο της με τον Phil Spector.

 

Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της «ο αγαπημένος μας άγγελος, η Ronnie, έφυγε ήσυχα από αυτόν τον κόσμο μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό της ήταν η οικογένειά της και ο σύζυγός της. Η Ronnie έζησε τη ζωή της με μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Θα ζει μαζί με όλους όσοι τη γνώρισαν, την άκουσαν ή την είδαν».

 

Η Ronnie Spector γεννήθηκε το 1943 στη Νέα Υόρκη με το όνομα Veronica Bennett. Η ίδια δήλωσε υπερήφανη για την καταγωγή της που είχε ψήγματα από Αφροαμερικανούς, Ινδιάνους και Ιρλανδούς.

 

Η Spector ίδρυσε το συγκρότημα Ronettes το 1957 στο οποίο συμμετείχαν η μεγαλύτερη αδερφή της, Estelle Bennett, και η εξαδέλφη της, Nedra Talley. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1967 με την Ronnie Spector να ξεκινά σόλο καριέρα.

 

Σε προσωπικό επίπεδο η Ronnie Spector δοκιμάστηκε από τη σχέση της με τον παραγωγό Phil Spector τον οποίο γνώρισε το 1963 όταν εκείνος ήταν παντρεμένος. Το 1965 ο Spector χώρισε τη σύζυγό του και πέντε χρόνια αργότερα, το 1968, παντρεύτηκε τη Ronnie. Ο γάμος τους σημαδεύτηκε από την παρανοϊκή συμπεριφορά του παραγωγού ο οποίος, μεταξύ άλλων, την υποχρέωνε να οδηγεί έχοντας στο πλευρό της ένα ομοίωμά του σε πραγματικό μέγεθος ενώ παράλληλα την απειλούσε με φόνο αν έφευγε ποτέ από το σπίτι.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα