ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 9:59:02π.μ.
30
Μαρτίου

Ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο «Ο 'κλασικός' Μίκης Θεοδωράκης»

Κατηγορία Μουσική

Μαριάννα Γεωργίου (πιάνο) - Γεωργία Ζαχαριάδη (φωνή)

 

Το Σπίτι της Κύπρου διοργανώνει, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00, ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο με τον τίτλο, «Ο 'κλασικός' Μίκης Θεοδωράκης» με την Μαριάννα Γεωργίου στο πιάνο και τη Γεωργία Ζαχαριάδη, φωνή.

 

Με μια φωνή και ένα πιάνο παρουσιάζεται ένα πρόγραμμα με έργα του Μίκη Θεοδωράκη που εκτελούνται σπάνια, όπως τα Πρελούδια και η Μικρή Σουίτα για πιάνο, καθώς και δημοφιλή τραγούδια του συνθέτη από σημαντικές συλλογές, όπως Επιτάφιος, Μαουντχάουζεν, Άξιον Εστί και Μικρές Κυκλάδες, με μια κλασική προσέγγιση, υπό την επιμέλεια του συνθέτη Κυριάκου Κώστα.

 

Η μουσική πρόταση ολοκληρώνεται με την εικαστική παρέμβαση, μέσω μιας οπτικής παρουσίασης-visual representation, του εικαστικού Alexander Sebastian Ιγνατίου, ο οποίος ακολουθεί τη μουσική διαδρομή του Μίκη Θεοδωράκη και τη μεταφράζει μέσα από τη δική του καλλιτεχνική οπτική.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου

 

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=14078

 

Διαβάστηκε 34 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα