Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16
Μαρτίου

Σymposio Festival: H Βαρβάκειος θα πλημμυρίσει γεύση, μουσική και τέχνη

Κατηγορία Μουσική

Ο παλμός της Αθήνας θα χτυπήσει στο πιο viral event της πόλης

Γεύση, μουσική και τέχνη θα γεμίσουν οι στοές της Βαρβάκειου, αυτή την Κυριακή (19/03) αφού το Σymposio Festival κάνει δυναμικό come back και θα κάνει τον παλμό της Αθήνας να «χτυπήσει» στο πιο viral event της πόλης.

 

Από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 11:30 το βράδυ, το Σymposio Festival επιφυλάσσει, για μία ακόμη φορά, εκπλήξεις και καλλιτεχνικές ανατροπές για όσους βρεθούν στο πιο ατμοσφαιρικό φεστιβαλικό venue.

 

Γαστρονομία

 

Ξεκινώντας από την γαστρονομική διάσταση του φεστιβάλ, 12 διαφορετικά κιόσκια φαγητού θα στηθούν στην θέση των συνηθισμένων πωλητών για να σερβίρουν elevated street food αλλά και high end εδέσματα. Από χαβιάρι, στρείδια και σούσι -σήμα κατατεθέν πλέον της Αγοράς- μέχρι φρέσκα ζυμαρικά από τον βραβευμένο σεφ Michele, μπουγάτζα με φύλλο που ανοίγεται μπροστά σου, μύδια και γαρίδες ψητές, αλλά και λεπτή, αυθεντική, ιταλική πίτσα. Όλα ακολουθούν την λογική του food pairing για μια εκρηκτική επίγευση.

 

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να δοκιμάσουν: Sushi | Fresh Pasta |Bao Bans | Noodles | Grilled Shrimps & Mussels | Mother Dog | Oyster Bar | Caviar Bar | Pizza | Bougatsa | Ceviche.


Υπάρχει όμως μια «κρυφή» οδηγία για όσους επιθυμούν να χαρίσουν στους ουρανίσκους τους αυτές τις μοναδικές… εμπειρίες.

 

Η οδηγία είναι να φτάσουν στην Βαρβάκειο νωρίς (12:00-17:00). Ο λόγος; Στις τελευταίες συναντήσεις η προσέλευση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που πολλά food kiosks έκαναν sold out και άφησαν τους αργοπορημένους επισκέπτες… με την όρεξη. Και παρότι η διοργάνωση προετοιμάζεται για ακόμα περισσότερο κόσμο, επειδή η είσοδος είναι ελεύθερη δεν μπορεί ποτέ κανείς να γνωρίζει το πλήθος που αναμένεται να περάσει, ειδικά τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει.

 

Μουσική

 

To Σymposio Festival αγαπά τις αντιθέσεις, τις εκπλήξεις και τον αυθορμητισμό. Όταν βρίσκεσαι εκεί γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάτι το αναπάτεχο. Από την μετατροπή της «κρεαταγοράς» σε όπερα διεθνών προδιαγραφών από τους 7 κορυφαίους της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μέχρι την νοερή μεταφορά της στην Λατινική Αμερική από φλογερούς Αργεντίνους ερμηνευτές και χορευτές! Το τι θα συμβεί αυτή την φορά, βέβαια, παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό…

 

Για μια ακόμη φορά τα stages θα είναι δύο, ένα στην Αριστογείτονος και ένα στην Φιλοποίμενος, και δίπλα στους Djs θα σταθούν συνολικά 20 performers. Και για να δώσουμε εάν μικρό sneak peek, ας αποκαλύψουμε ότι το δεύτερο stage θα κινηθεί σε rave ρυθμούς.

 

Φυσικά, το θέαμα δεν σταματά εδώ, καθώς το show θα πλαισιωθεί από χορευτές και ακροβάτες, special effect από αληθινές φωτιές, ενώ ένας μικρός χώρος τέχνης θα ξεπηδήσει για μια ακόμη φορά σε κάποια «κρυφή» γωνιά της Βαρβακείου.

 

Η ατμόσφαιρα

 

H ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας με την urban αισθητική αποτελεί από μόνη της ένα hot spot venue για τους απανταχού food, music και art lovers. Τα εκπληκτικά vibes του κοινού προσθέτουν επιπλέον πόντους στην εκπληκτική ατμόσφαιρα και όλα αυτά σε συνδυασμό αναδεικνύουν εδώ και μήνες το Σymposio Festival σε ένα talk of the town event.

 

Σymposio Festival: Κυριακή 19 Μαρτίου, 12:00-23:30

 

Βαρβάκειος Αγορά – Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 46 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)