ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:19:13μ.μ.
21
Φεβρουαρίου

Stringless και Moon Moth ζωντανά στον Αγγλικανικό Ναό Αγίου Παύλου

Κατηγορία Μουσική

Stringless + Moonmoth live


Σάββατο 11 Μαρτίου // Αγγλικανικός Ναός Αγίου Παύλου


Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/stringlessmoon-moth-live-at-st-pauls-anglican-church

 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση. Θα διατεθεί πολύ περιορισμένη ποσότητα εισιτηρίων.

 

Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, με επιλογή αριθμημένων θέσεων από κάτοψη.

 

Δύο σχήματα, από δύο διαφορετικούς αισθητικούς κόσμους, θα συνθέσουν μία αντιφατική αλλά ταυτόχρονα αρμονική βραδιά όπου κυρίαρχο ρόλο θα κατέχουν οι γυναικείες φωνές.

 

 

 

Το γυναικείο εξαμελές σύνολο Stringless έρχεται από την Θεσσαλονίκη, και με μοναδικό όργανο την φωνή και τους ήχους που παράγει το ανθρώπινο σώμα, θα τραγουδήσουν και θα ανιστορήσουν όλες εκείνες τις στιγμές που τις έδεσαν μαζί. Το πολυφωνικό τους «στρίγκλισμα» μας καλεί να ξυπνήσουμε μέσα μας, ό,τι βαθιά έχει αποκοιμηθεί κι έχει ανάγκη να ξανανθίσει, με ένα ρεπερτόριο που θα περιλάβει τραγούδια από την παράδοση των Βαλκανίων, την Πίνδο ως τον Καύκασο. Τραγούδια από την αστική μουσική της Ελλάδας, από την οπερέτα, το τανγκό, το swing μέχρι το λαϊκό τραγούδι.

 

 

 

Οι Αθηναίοι Moonmoth με τη σειρά τους θα μας συστήσουν τον ήχο τους και την ιδιαίτερη προσέγγιση τους πάνω στην αγγλόφωνη σκοτεινή pop. Τέσσερις μουσικοί συνδυάζουν τον ακουστικό ήχο της κλασικής κιθάρας με τα ηλεκτρονικά ηχοτοπία των synths για να δημιουργήσουν μια ambient και ονειρική ατμόσφαιρα. Ο λυρισμός των διπλών γυναικείων φωνητικών, σε μια αρχέγονη συμφωνία με τα υποβλητικά minimal beats και τις τελετουργικές αρμονίες της κιθάρας, αποπλανούν τον ακροατή προς ένα ηχητικό τόπο θυσίας και αναγέννησης.

 

 

 

 

***Κατά την είσοδο του κοινού στην αυλή της Αγγλικανικής εκκλησίας, θα προσφέρεται εξαιρετικό βιολογικό κρασί από το MIKRO BIO του Κτήματος Κουτσοδήμου.

 

 

Διαβάστηκε 26 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα