ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 10:32:31μ.μ.
28
Δεκεμβρίου

Θαυμάσιο Όνειρο - Το 15ο άλμπουμ του συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Κατηγορία Μουσική

Ο βραβευμένος συνθέτης Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 15ο άλμπουμ του με τίτλο Wonderful Dream (Θαυμάσιο Όνειρο).

Το νέο άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα από το Σάκη, περιλαμβάνει δέκα πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις που πραγματεύονται τη σπουδαιότητα των ονείρων που κάνουμε για το μέλλον.

 

Σχετικά με το νέο άλμπουμ, ο Σάκης δήλωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε».

 

Ο Σάκης Γκουζώνης άρχισε να γίνεται γνωστός το 2007 μέσα από το MySpace που τότε ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο. Στο MySpace, η μουσική του συγκέντρωσε περισσότερους από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες. Το 2008, ο Σάκης κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του με τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή). Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά 15 άλμπουμ, ενώ για τη μουσική του έχει κερδίσει 10 βραβεία σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

 

Το άλμπουμ Wonderful Dream είναι διαθέσιμο σε μορφή MP3 μέσα από τον ιστότοπo του Σάκη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-wonderful-dream/

 

 

Διαβάστηκε 51 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα