Το Θέατρο Αυλαία (Πολυχώρος Τεχνών) σας παρουσιάζει ένα μοναδικό Magic Show για μικρούς και μεγάλους!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στις περσινές παραστάσεις με τα συνεχόμενα sold out, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αυλαία» στο Πασαλιμάνι , η παράσταση «Η κοριτσιέρα των Βούρλων».
Η Εκατομμυριούχος» [The Millionairess], η αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, με κεντρικό άξονα το αιώνιο τρίπτυχο «Έρωτας – Χρήμα – Ευτυχία»,
Ο Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει την παράσταση του στη Λάρισα, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης, στους κατοίκους της και στην καταστροφή που βίωσαν τον τελευταίο μήνα.
Η βραβευμένη κωμωδία της Μarta Buchaca
για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα βρίσκεται στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».
Μία σάτιρα για κάθε λογής εξουσία
4 Σεπτεμβρίου στις 9μμ στον Δήμο Κρωπίας και 11 Σεπτεμβρίου στις 9μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών "Μίκης Θεοδωράκης"
Στην πόλη της Πάτρας, το Βολτ στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά και τον συνδυασμό του "Σπιράλ" με τις υποψηφιότητες του Χάρη Κοντογιαννάτου, Ανδρέα Κοσμάτου και Δημητρίου Νταλαπέρα.
Αντίστροφη μέτρηση για το καθιερωμένο φθινοπωρινό πολιτιστικό γεγονός!
8 - 28 Σεπτεμβρίου, Απαραίτητα τα δελτία εισόδου
Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 31 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2023
Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) μετατρέπει
Τι ισχύει με τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί
Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)
Ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Γιώργος Α. Χριστοδούλου, στηρίζει το 9 ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του.
Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου – Γρηγόρης Γρηγορίου παρουσιάζουν και το φετινό καλοκαίρι,
Η Ντέμη Σταματελιά στα 27 της χρόνια διαπρέπει στο χώρο της γυμναστικής και έχει κάνει και ένα δυνατό πέρασμα από την ομορφιά μέσα από διαγωνισμό όπου και κατέκτησε τίτλο.
Ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός. Χορός, κέφι, διασκέδαση, μεράκι, παράδοση, μουσική, ξεναγήσεις, σεμινάρια, παράλληλες δραστηριότητες, παραστάσεις, party και άλλα πολλά σας περιμένουν αυτό τον Ιούλιο στη Σκόπελο!
Την Πέμπτη 1/6/2017 τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Σωματείου «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» απόλαυσαν μια εξαιρετική και ιστορικά εμπεριστατωμένη ομιλία για τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.
Το Πολιτιστικό Σωματείο «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» ανακοινώνει ότι προκηρύσσει τον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους έως 25 ετών, για το έτος 2017.
Το Πολιτιστικό Σωματείο «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» σας προσκαλεί στην ομιλία του ιατρού-ψυχιάτρου κου Ελευθέριου Μέλλου
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σωματείου «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» στου Ψυρρή, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε ομιλία υψηλού επιπέδου του Ποιητή και Δοκιμιογράφου, Σωκράτη Μελισσαράτου με θέμα : «Ο άνθρωπος ως έκφανση του σύμπαντος κόσμου».
Το Πολιτιστικό Σωματείο "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ" σας προσκαλεί στην ομιλία του Ποιητή και Δοκιμιογράφου, Σωκράτη Μελισσαράτου
Συνήλθε σήμερα ημέρα Σάββατο 18/2/2017 και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα της Ε.Ε.Λ(Γενναδίου 8 και Ακαδημίας) το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Σωματείου «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ»,
Ο καθηγητής και ερευνητής κοινωνιολογίας, Φίλιππος Νικολόπουλος, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, έδωσε μια ξεχωριστή ομιλία με θέμα "Το μεγαλειώδες μήνυμα της Οδύσσειας του Νίκου Καζαντζάκη", καθηλώνοντας το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σωματείου «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ».
Το Πολιτιστικό Σωματείο "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ" σας προσκαλεί στην ομιλία του Καθηγητή Κοινωνιολογίας, Φίλιππου Νικολόπουλου με θέμα:
Το τσουχτερό κρύο και το χιόνι που έπεφτε άφθονο, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, δεν πτόησαν τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Σωματείου "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ", να προσέλθουν με ιδιάιτερη χαρά στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Το Πολιτιστικό Σωματείο «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» σας προσκαλεί στη κοπή της πίτας του στις 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00