ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 8:11:48μ.μ.

banner468x60

30
Ιουλίου

Ανακοίνωση των διοργανωτών για τα μέτρα σε υπαίθριες συναυλίες και παραστάσεις

Κατηγορία Θέατρο και Χορός

Οι διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων διευκρινίζουν ότι μόνο η χρήση μάσκα και οι αποστάσεις είναι απαραίτητες στους υπαίθριους χώρους.

 

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να διευκρινήσει αλλά και να ενημερώσει το κοινό ότι για την είσοδό του σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις σε υπαίθριους χώρους, δεν απαιτείται rapid test ή self test, ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

 

Όπως αναφέρεται η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων. Ο λόγος της σχετικής ανακοίνωσης «αφορά στην παραπληροφόρηση που έχει τον τελευταίο καιρό το κοινό θεωρώντας λανθασμένα ότι πρέπει να προχωρήσει σε οποιοδήποτε είδους covid test».

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ)

 

Με την παρούσα ανακοίνωσή μας θέλουμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό, ότι για την είσοδό του στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις σε υπαίθριους χώρους, δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών, με τους κανόνες προσέλευσης και εξόδου του κοινού, σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, όπως εξειδικεύονται με σχετικές εγκυκλίους του του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ΦΕΚ 2879/2-7-2021.

 

Ο λόγος της ανακοίνωσης αυτής αφορά στην παραπληροφόρηση που έχει το καταναλωτικό κοινό και στην απομάκρυνσή του από τους συναυλιακούς και θεατρικούς υπαίθριους χώρους διεξαγωγής θεαμάτων, θεωρώντας λανθασμένα ότι πρέπει να προχωρήσει σε οποιοδήποτε είδους covid test.

 

Οι διοργανωτές συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων έχουν υποστεί μεγάλη ζημία από αυτή την λανθασμένη εκτίμηση και με την ανακοίνωσή αυτή, αποσκοπούν στην σωστή πληροφόρηση και γνώση των θεατών - ακροατών για την είσοδό τους στους υπαίθριους συναυλιακούς και θεατρικούς χώρους.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 201 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα