ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 3:34:27μ.μ.

banner468x60

18
Ιανουαρίου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Balkan Classic Contemporary Festival

Κατηγορία Θέατρο και Χορός

Το 2ο B.C.C.Fest θα διεξαχθεί στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στις 24 και 25 Ιουνίου 2023. Φέτος το διαγωνιστικό μέρος θα διαρκέσει δύο μέρες και θα χωριστεί σε δύο κύκλους συν το γκαλά.

Στο πρώτο κύκλο (round 1) θα βαθμολογηθούν και θα κριθούν όλες οι συμμετοχές και θα γίνουν απονομές μεταλλίων. Αυτός θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Ιουνίου και το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, το πρωί, για όσους συμμετέχοντες θα έρχονται από μακριά και δε θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν στη Θεσσαλονίκη.

 

Τη Κυριακή το απόγευμα, θα λάβει χώρα ο δεύτερος κύκλος (round 2) όπου οι κάτοχοι των χρυσών μεταλλίων, θα διαγωνιστούν εκ νέου, για τις υποτροφίες σπουδών και των λοιπών υποτροφιών.

 

Αμέσως ...μετά αρχίζει το galla..... Όπου όλοι οι χορευτές θα χορέψουν αδελφωμένοι δίνοντας το μήνυμα ότι ο χορός μας ενώνει.

 

Ως διοργάνωση πιστεύουμε ότι πρέπει να επιβραβεύσουμε και να δώσουμε ώθηση στους ταλαντούχους χορευτές μας αλλά και τους εκπαιδευτές τους.

 

Στο 1o BCCFest δόθηκαν υποτροφίες σπουδών για συνέχιση των μαθημάτων στις σχολές με τις οποίες συμμετείχαν στο BCCF, αξίας άνω των 1000€. Επίσης δόθηκε μια υποτροφία σπουδών για την Ουγγρική Ακαδημία Χορού καθώς επίσης και πολλές υποτροφίες για συμμετοχές σε άλλους διαγωνισμούς, workshops και σεμινάρια, που διοργανώθηκαν σε όλη την Ευρώπη.

 

Στο 2ο BCCFest – 2023, θα αυξηθούν τα χρήματα για τις υποτροφίες. Λεπτομέρειες, σχετικά με τις κατηγορίες αλλά και γενικότερα γύρω από το Φεστιβάλ θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.bccfest.com. Οι συμμετοχές θα ανοίξουν από τις 1 Μαρτίου 2023.

 

Το Festival θα γίνει υπό την αιγίδα της Ουνέσκο.

 

Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε ότι τη Παρασκευή 16/6/2023 και τη Δευτέρα 19/6/2023, θα διεξαχθούν σεμινάρια από τους κριτές του διαγωνισμού.

 

 

 

Διαβάστηκε 17 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα