Εκτύπωση αυτής της σελίδας
30
Δεκεμβρίου

Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust

Κατηγορία Θέατρο και Χορός

Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας.

Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST!


Ο Amazing Dio είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους mentalist μάγους στην Ελλάδα. Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από τη συνύπαρξή του – επί σκηνής - με την Πέμη Ζούνη και τη συνεργασία του με το El Convento Del Arte για 2 επιτυχημένες σεζόν, αλλά και την επιμέλεια σε μαγικά κόλπα του videoclip "Πετάω" της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.


Σπούδασε την τέχνη αυτή παρακολουθώντας σεμινάρια στο Blackpool της Αγγλίας από τους σημαντικότερους σύγχρονους mentalists. Είναι μέλος της μαγικής κοινότητας στην Ελλαδα, της διεθνούς αδελφότητας μάγων (IBM) και μιας ομάδας που τις παραστάσεις τους έχουν δει εκατοντάδες κόσμου στο Γυάλινο Θέατρο, το Χυτήριο και το El Convento Del Arte.


Το 2014 αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα παρουσιάζοντας τις παραστάσεις «MIND GAMES». Ο Amazing Dio έχει αναπτύξει το μοναδικό του στυλ συνδυάζοντας την κλασική τέχνη της υποβολής με το σύγχρονο κωμικό θέατρο, κάτι που τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους και τον μοναδικό στην Ελλάδα.


Ειδικότερα, χρησιμοποιεί τις πέντε του αισθήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να "διαβάζει" τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις μαγείας, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.


Λίγα λόγια για τα "Mind Games"


H παράσταση «MIND GAMES» έχει παρουσιαστεί για τρείς συνεχόμενες χρονιές με μεγάλη επιτυχία. Την έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 3.000 θεατές , που έχουν μοιραστεί το γέλιο, τη συγκίνηση αλλά και την έκπληξη, σε ένα μοναδικό show όπου συναντώνται η Μαγεία, το Μυστήριο και το Χιούμορ.

 
Είναι η μόνη παράσταση Comedy Magic που φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε κεντρική μουσική σκηνή της Αθήνας (Passport Κεραμεικός). Μια παράσταση "μοναδική" στο είδος της, γεμάτη απρόσμενες καταστάσεις, με πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, όπου κυριαρχεί απόλυτα το γέλιο άλλα και η μαγεία! Μια διαδραστική παράσταση comedy magic, όπου οι θεατές καθορίζουν την πορεία της με τις επιλογές τους.  Δεν είναι τυχαίο που για το "Mind Games" το Athens Daily Secret έγραψε: "Συναρπαστικό! Tο τέλος της λογικής".


Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, μνήμης και γλώσσας του σώματος, με την τέχνη του αποπροσανατολισμού, ο Amazing Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου. Θα προσπαθήσει να θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ με απόλυτο όπλο … το χιούμορ του.

 

Τοποθεσία: Faust, Καλαμιώτου 11, Αθήνα


Ημερομηνία: Δευτέρα 16, 23, 30 Ιανουαρίου & 6 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.30


Τιμές εισιτηρίων: 8€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)


Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ.: 210 3234095
www.faust.gr
info@faust.g

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 128 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)