ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 6:54:33π.μ.
20
Σεπτεμβρίου

"To Νυφικό Κρεβάτι " του Γιαν Ντε Χαρτογκ

Κατηγορία Θέατρο και Χορός

Η αριστουργηματική κωμωδία του Γιαν Ντε Χάρτογκ που έχει γοητεύσει τις θεατρικές πρωτεύουσες Ευρώπης και Αμερικής σε εκατοντάδες ανεβάσματα από το 1951, που έκανε πρεμιέρα, έως και σήμερα, παρουσιάστηκε και στο Άλσος Νέας Σμύρνης.


Το έργο είναι μια τρυφερή κωμωδία που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από την γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι. Το μεγάλο τους μυστικό είναι ότι είναι πάντα μαζί και ότι μαθαίνουν μαζί τον τρόπο, να αγαπάει ο ένας τον άλλον.
Το νυφικό κρεβάτι είναι ένας ύμνος στη συντροφικότητα, ένας ύμνος στην αγάπη και ένα σχόλιο κωμικό, αλλά και συναισθηματικό πάνω στον έγγαμο βίο.

ACATHETRIKO
Ο συγγραφέας με εξαιρετικές δόσεις χιούμορ και συναισθήματος κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για το έργο εδώ και 70 χρόνια μόνο και μόνο γιατί προτρέπει τους ανθρώπους, να κάνουν το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, που είναι ταυτόχρονα και το πιο απλό: Να μάθουν να αγαπιούνται…
Δείτε τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ορέστη Τζιόβα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 


Γράφει η Ιωάννα Τρίγκα

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ce-tpnKrHzs&t=2s&ab_channel=NSCulture

Διαβάστηκε 106 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα