ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 6:35:03μ.μ.
15
Φεβρουαρίου

"Facing the challenge" στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη

Κατηγορία Διάφορα

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στις 17 & 18/2/2017, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη με τίτλο “Facing the challenge”, με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην Ασφαλιστική αγορά.

Βασικοί εισηγητές  του συνεδρίου θα είναι  :
ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF, President and CEO, της  PACIFIC ADVISORS, η παρουσίασή του έχει θέμα “Building an Ecosystem for Breaking Into the Business Markets” και ο κ. Ed. Deutschlander, CEO  της ΝΟRTH STAR RESOURCE GROUP, με θέμα “Next Generation Recruiting : Attracting Tomorrow’s Performers”.



Επίσης θα παραστεί και θα έχει σύντομη ομιλία η κα. Bonnie Godsman, CEO της GAMA INTERNATIONAL, με θέμα “The future of GAMA”.



Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί δεύτερη μέρα συνεδρίου με διαδραστικό εργαστήρι έχοντας  θέμα “Recruiting University”, από τον κ. Ed. Deutschlander. Κατά τη διάρκειά του θα παραδοθεί στους συμμετέχοντες πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

      

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA International’s LAMP και πιστεύουμε ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά  λόγω των διακεκριμένων εισηγητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν.


Κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA Hellas και θα δοθεί η δυνατότητα αναλυτικής ενημέρωσης των μελών της, με θέμα «Ένα ταξίδι ... μαζί μας!».

      

Στο χώρο του συνεδρίου, σε ειδικό γραφείο θα παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης για τον τρόπο εγγραφής στην GAMA HELLAS.

      

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.
PLATINUM SPONSORS είναι οι εταιρίες INTERAMERICAN, NN Hellas και Εθνική Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης της Ημερίδας.
Το συνέδριό μας στηρίζουν επίσης οι εταιρίες Eurolife ERB Ασφαλιστική και Eurolife Ltd ως GOLD SPONSORS.
Τέλος SILVER SPONSORS είναι οι εταιρίες, AIG, CNP ΖΩΗΣ-CYPRIALIFE, Groupama Ασφαλιστική, MetLife, Prime Insurance, Universal Life και ΑΤΕ Ασφαλιστική.



ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Διαβάστηκε 296 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα