ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 7:14:58μ.μ.
07
Μαρτίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Μουσικοκινητικής για τους Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών

Κατηγορία Διάφορα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο μουσικοκινητικής για τους παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Βρεφικών-Παιδικών Σταθμών.

Έλαβαν χώρα δύο συναντήσεις, στις 14 και 22 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να έχουν όλοι οι παιδαγωγοί την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το, κατά γενική ομολογία, πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενό του.


Δίδαξε η Πόλυ Κωνσταντινίδου, δασκάλα μουσικοκινητικής, χορού και χορεύτρια, με πολύ πλούσιο βιογραφικό. Στο σεμινάριο, που είχε τίτλο «Κινούμαι, χορεύω, κάθομαι, στριφογυρίζω, ξαπλώνω, τεντώνομαι, πηδάω, ανεβοκατεβαίνω, κρύβομαι, μπουσουλάω, σκοντάφτω, αγκαλιάζω, στέκομαι, πλησιάζω, απομακρύνομαι, ισορροπώ, πέφτω, συντονίζομαι, ελέγχω, συνεργάζομαι, ακολουθώ…..  παρέα με μουσικοκινητική έκφραση, με παιχνίδια και με χρώματα!!!», διδάχτηκαν τεχνικές κίνησης με τη μουσική, σε συνδυασμό με τη χρήση αντικειμένων όπως πανιά, κορδέλες, μπάλες  κ.λ.π., οι οποίες μπορούν να έχουν πολύ μεγάλη χρηστικότητα μέσα στην τάξη του Παιδικού Σταθμού.

Διαβάστηκε 326 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα