ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 1:14:50π.μ.

banner468x60

20
Οκτωβρίου

Νέες Δωρεάν Ομάδες Γονέων στο Κέντρο Πρόληψης "Προνόη"

Κατηγορία Διάφορα

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  του Δήμου Κηφισιάς- ΟΚΑΝΑ «Προνόη», σας προσκαλεί στις δωρεάν ομάδες γονέων που θα ξεκινήσουν  στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Οι ομάδες θα είναι  βιωματικές , γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι γονείς θα έχουν  την ευκαιρία μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να μοιραστούν  προσωπικές εμπειρίες που σχετίζονται με τους στόχους των  σεμιναρίων.


 Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν δυο ομάδες γονέων στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» ,Δήλου 10,στην Κηφισιά.


Η πρώτη ομάδα έχει θέμα την «Επικοινωνία στην Οικογένεια» και στοχεύει στην ενίσχυση και στην εμψύχωση του γονεϊκού ρόλου. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε γονεϊκές δεξιότητες, όπως είναι η διαχείριση των συγκρούσεων, η διαχείριση των συναισθημάτων, κ.α  Η ομάδα  θα πραγματοποιηθεί  σε  12 συναντήσεις, με δυο δυνατότητες επιλογής: α)  κάθε Δευτέρα 10:30-12:30 και  β)  κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και θα  ξεκινήσουν την Δευτέρα  31/10 και την Τετάρτη 2/11/2016.


 Συντονίστρια της ομάδας είναι η κα Διονυσία Γιαννοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, Οικογενειακή Σύμβουλος-Σύμβουλος Ζεύγους.


Η δεύτερη ομάδα έχει θέμα τις «Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού-Προάγοντας την Προστασία του Παιδιού» και στοχεύει στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των γονέων και στην εκπαίδευση σε τεχνικές πρόληψης κακοποιητικών συμπεριφορών, όπως είναι η λεκτική βία, η σωματική βία, κ.α .  Η ομάδα «Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού-Προάγοντας την Προστασία του Παιδιού» θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9/11/2016 και ώρα 10:00-12:00 και θα πραγματοποιηθεί  σε  12 συναντήσεις.


Συντονίστρια της ομάδας είναι η κα Βασιλική Αλεξάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας & Ζεύγους.


Και στις δυο ομάδες οι συμμετέχοντες θα  έχουν την  δυνατότητα να ενημερωθούν με επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις,  αποσαφηνίζοντας  μύθους και  επιβεβαιώνοντας τις αλήθειες  για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.


Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις ομάδες, δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, καθότι υπάρχουν λίγες ακόμη διαθέσιμες θέσεις.


Δηλώσεις συμμετοχής: στην ιστοσελίδα www.pronoi.org.gr ή στο τηλέφωνο 2108082673.


ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ                                                                                  
ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ    «ΠΡΟΝΟΗ»                                                                                                 
 Τηλ./FAX: 210-8082673                                    
Δήλου 10, 14562 Κηφισιά
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 www.pronoi.org.gr

Διαβάστηκε 309 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα