ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 12:03:12μ.μ.

banner468x60

11
Φεβρουαρίου

Πώς θα φέρω πίσω την αφθονία στη ζωή μου

Κατηγορία Διάφορα

Μπορεί η καθημερινότητα μας να έχει μικρές, μα αναζωογονητικές στιγμές ανεμελιάς;

Είναι εφικτό να αγγίξουμε την ευδαιμονία, την πληρότητα; Να αισθανθούμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, δύναμη, θετικά συναισθήματα, βλέποντας παράλληλα το εισόδημά μας να αυξάνεται;

 

Όσο δύσκολη και αν είναι η εποχή που διανύουμε, η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική. Η αφθονία- πνευματική και υλική- είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό στο χέρι μας. Αρκεί να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία για να την επαναφέρουμε στην πρώτη γραμμή της ζωής μας.

 

Πολύτιμος αρωγός σ' αυτή μας την προσπάθεια θα είναι η Ελένη Αϋφαντή, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων. Στο επόμενο προγραμματισμένο βιωματικό σεμινάριό της, στρέφει όλους τους προβολείς σ' αυτό ακριβώς το κομμάτι: την αφθονία. Μέσα από ασκήσεις, παραδείγματα και την απαραίτητη επιστημονικά φιλτραρισμένη θεωρία, μας δείχνει τον δρόμο.

Save the date
Βιωματικό σεμινάριο για την αφθονία

Εισηγήτρια: Ελένη Αϋφαντή
Πότε: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 19.00
Πού: Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3211228
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 15 €
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6937 336 686

 

Γκρεμίζοντας τους τοίχους
Άραγε τι μας απομακρύνει από την αφθονία; Η κυρία Αϋφαντή εξηγεί: «Οι περισσότεροι άνθρωποι, ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους, έχουμε δημιουργήσει μηχανισμούς- έχουμε δηλαδή υιοθετήσει σκέψεις και συμπεριφορές- που μας εμποδίζουν να έχουμε αφθονία στη ζωή μας. Αντιδρούμε στα όσα μας συμβαίνουν αυτοματοποιημένα διώχνοντας μακριά μας την ευημερία».


Σ' αυτό το σεμινάριο, λοιπόν, θα μάθουμε :
• Να προσελκύουμε τον πλούτο και την αφθονία στη ζωή μας
• Να κατανοούμε ποιες πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αφθονία
• Να απελευθερωθούμε από την αίσθηση περιορισμού και έλλειψης
• Να ενισχύσουμε την αίσθηση της πληρότητας στη ζωή μας
• Να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας
• Να ξεδιπλώνουμε το νήμα της αφθονίας την κάθε μας μέρα

 

Και μην ξεχνάτε: Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να αναλάβουμε την ευθύνη της δικής μας ευημερίας- συναισθηματικής και υλικής.

Βιογραφικό:
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρωπίνων συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.


Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.

Διαβάστηκε 297 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα