ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 4:06:00π.μ.
07
Φεβρουαρίου

Σεμινάρια Αυτοσχεδιασμού και Θεατρικoύ παιχνιδιού στο Θέατρο Eliart από την Αννέτα Παπαθανασίου

Κατηγορία Διάφορα

Η ηθοποιός,  σκηνοθέτις  και πρωτοπόρος στην έρευνα για το Θεατρικό παιχνίδι, έχοντας εκδώσει δύο βιβλία πάνω σε αυτό το θέμα («Φώτα Παρακαλώ» – «Θεατροπαιχνίδια») Αννέτα Παπαθανασίου, ξεκινάει στις 18 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο ELIART, ένα εντατικό σεμινάριο με θέμα τον αυτοσχεδιασμό σε συνδυασμό με το θεατρικό παιχνίδι και πως αυτό μπορεί να διοχετευτεί στο θέατρο και στην εκπαίδευση.

Παιχνίδια φαντασίας, παντομίμα, θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί, ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης, παρατηρητικότητας, εμπιστοσύνης, και χαλάρωσης, σας περιμένουν άν είστε ηθοποιοί, σπουδαστές θέατρου, εκπαιδευτικοί, θεατρολόγοι, ψυχολόγοι και  έχετε την διάθεση να γίνετε δημιουργικοί, να αναπτύξετε τη φαντασία σας, να ανακαλύψετε τις εκφραστικές σας δυνατότητες, να κάνετε θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά στο σχολείο ή απλά να διασκεδάσετε.Ελάτε λοιπόν στις 18/19 Φεβρουαρίου και στις 4/5 Μαρτίου στις 11:00 στο θέατρο Eliart, για να  αυτοσχεδιάσουμε! Σε τέσσερις τρίωρες συναντήσεις θα εξοικειωθείτε με το Θεατρικό Παιχνίδι και θα μπορείτε μαζί με τον Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας, είτε στο θέατρο, είτε στο σχολείο αλλά ακόμη και ..........στο γραφείο!

 

Θέατρο ELIART Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός. Οι συναντήσεις θα γίνουν Σάββατο, Κυριακή 18/19 Φεβρουαρίου  και Σάββατο, Κυριακή  4/5 Μαρτίου.
Ώρα 11:00πμ – 2:00μμ

 

Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 3477677 18:00 – 21:00 και 6972819595 πρωινές ώρες.
Κόστος σεμιναρίου: 60 Ευρώ   

Διαβάστηκε 395 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα