ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 - 6:10:18π.μ.

banner468x60

30
Σεπτεμβρίου

Σεμινάριο Εκμάθησης Ψηφιδωτού

Κατηγορία Διάφορα

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου θα πραγματοποιήσει σεμινάριο εκμάθησης ψηφιδωτού σε δύο Πολιτιστικά του Κέντρα.

Το σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών θα ολοκληρωθεί σε 3 δίωρες συναντήσεις στα Πολιτιστικά Κέντρα Ευελπίδων και  Άνω Πετραλώνων.  


Ξεκινώντας με μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη τέχνη και στη τεχνική του ψηφιδωτού, καταλήγουμε στο τελικό έργο του κάθε συμμετέχοντα με τη μορφή ενός ψηφιδωτού.


Τι είναι όμως το ψηφιδωτό; Ψηφιδωτό καλείται η τεχνική επένδυσης επιφανειών με μικρές, συνήθως τετράγωνες ψηφίδες από φυσικά πετρώματα ή υαλόμαζα οι οποίες προσκολλώνται σε κατάλληλα διαμορφωμένο υπόστρωμα από ασβεστοκονίαμα, δημιουργώντας περίτεχνα διακοσμημένες επιφάνειες.


Κόστος σεμιναρίου 20 ευρώ


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 ατόμων ανά τμήμα.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των Πολιτιστικών Κέντρων Ευελπίδων (Ευελπίδων 18, τηλ 210-8820520) και Άνω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61, τηλ 210-3412183).

Διαβάστηκε 332 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα