ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 3:30:20π.μ.
30
Σεπτεμβρίου

Σεμινάριο Εκμάθησης Ψηφιδωτού

Κατηγορία Διάφορα

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου θα πραγματοποιήσει σεμινάριο εκμάθησης ψηφιδωτού σε δύο Πολιτιστικά του Κέντρα.

Το σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών θα ολοκληρωθεί σε 3 δίωρες συναντήσεις στα Πολιτιστικά Κέντρα Ευελπίδων και  Άνω Πετραλώνων.  


Ξεκινώντας με μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη τέχνη και στη τεχνική του ψηφιδωτού, καταλήγουμε στο τελικό έργο του κάθε συμμετέχοντα με τη μορφή ενός ψηφιδωτού.


Τι είναι όμως το ψηφιδωτό; Ψηφιδωτό καλείται η τεχνική επένδυσης επιφανειών με μικρές, συνήθως τετράγωνες ψηφίδες από φυσικά πετρώματα ή υαλόμαζα οι οποίες προσκολλώνται σε κατάλληλα διαμορφωμένο υπόστρωμα από ασβεστοκονίαμα, δημιουργώντας περίτεχνα διακοσμημένες επιφάνειες.


Κόστος σεμιναρίου 20 ευρώ


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 ατόμων ανά τμήμα.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των Πολιτιστικών Κέντρων Ευελπίδων (Ευελπίδων 18, τηλ 210-8820520) και Άνω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61, τηλ 210-3412183).

Διαβάστηκε 348 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα