ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:08:15π.μ.
03
Μαΐου

Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Θοδωρή Μάρκου

Κατηγορία Διάφορα

Συνεχίζοντας το ταξίδι στον κόσμο της οικείας και ταυτόχρονα άγνωστης τέχνης της φωτογραφίας, ο Β’ κύκλος των σεμιναρίων του Public καταπιάνεται με την αισθητική και την ιστορία της φωτογραφίας, με εισηγητή τον φωτογράφο Θοδωρή Μάρκου.

Τα σεμινάρια θα εμβαθύνουν στις βασικές αρχές φωτογραφικής αισθητικής, καθώς και την ιστορική εξέλιξη της από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Πέρα από την παρουσίαση, ανάλυση και συζήτηση σημαντικών φωτογραφικών έργων, θα γίνεται και τακτική κριτικη ανάλυση πάνω στις φωτογραφίες των συμμετέχοντων, μια κατ’εξοχήν μαθησιακή διαδικασία.

 

Ο Β’ κύκλος σεμιναριών θα διαρκέσει από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούνιο και απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους που επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στην αισθητική της φωτογραφίας.

 

Είσοδος: 30€/ μήνα με αγορά εισιτηρίου στο tickets.public.gr

 

Στο πρώτο σεμινάριο καθε μήνα απαιτείται η αγορά νέου εισιτηρίου, το οποίο θα εξασφαλίζει την είσοδο στα σεμινάρια του συγκεκριμένου μήνα.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
05 Μαΐου 2016

 

ΩΡΑ
19.00

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

 

EMAIL
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 258 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα