ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:01:24π.μ.
22
Ιουνίου

Συγγραφή, Υποβολή και Διαχείριση Επιχειρηματικών Επενδυτικών Σχεδίων ΕΣΠΑ 2014-2020

Κατηγορία Διάφορα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων που θα σε φέρει σε θέση να συγγράφεις, να υποβάλλεις και να διαχειρίζεσαι από το μηδέν, προτάσεις και σχέδια στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων από τους καταρτιζόμενους, ώστε να αξιοποιούν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται να εντοπίζουν τα κατάλληλα προγράμματα, να συγγράφουν ανταγωνιστικές προτάσεις και να διαχειρίζονται τα εγκεκριμένα έργα με ποιότητα και αξιοπιστία, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε πιθανό έλεγχο από τους φορείς διαχείρισης, βάσει και του Ν. 4314/2014 (και τις τροποποιήσεις αυτού), ο οποίος περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για τη διαχείριση, τον έλεγχο και την εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 (νέο ΕΣΠΑ).
 
Τέλος, γίνεται ιδιαίτερη ανάλυση με απλά παραδείγματα των σχετικών αιτήσεων υποβολής και αναφορά στα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζονται στην πράξη, καθώς και στις καταλληλότερες τεχνικές πρόληψης και επίλυσής τους.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

 

    Οικονομολόγοι, σύμβουλοι επιχειρήσεων και λογιστές που επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στους πελάτες τους για επενδύσεις στο ΕΣΠΑ 2014-2020, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας το πελατολόγιό τους και δημιουργώντας μόνοι τους προτάσεις και σχέδια.


    Στελέχη του Ιδιωτικού Τομέα που επιθυμούν να λάβουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, εξελίσσοντας και αναβαθμίζοντας τη θέση τους και τις αποδοχές τους.


    Ιδιοκτήτες Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υποβολή και διαχείριση του επενδυτικού τους σχεδίου στο ΕΣΠΑ 2014-2020, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της επένδυσης, χωρίς την ανάγκη εξωτερικών συμβούλων.


    Άνεργοι και φοιτητές που επιθυμούν να μπουν στην αγορά εργασίας είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες σύμβουλοι, εξασφαλίζοντας άμεση εργασιακή αποκατάσταση με υψηλές αποδοχές.


ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ:

 

    Εισαγωγή στο ΕΣΠΑ 2014-2020


    Εισαγωγή στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) - Συγγραφή, Υποβολή και Βαθμολόγηση Πρότασης


    Παρουσίαση Ο.Π.Σ. ΕΡΓΟΡΑΜΑ


    Λογιστική αντιμετώπιση (έκδοση παραστατικών, επιλέξιμες δαπάνες, πάγια επιχείρησης, φορολογία, κλπ)


    Παρακολούθηση και Διαχείριση Έργου, Επικοινωνία με την ΕΥΔ/ΕΦΔ, Αιτήματα/Έγγραφα (εγγυητικές επιστολές, αιτήματα ελέγχου, αιτήματα τροποποίησης, πιστοποίηση δαπανών, κλπ)


    Παρακολούθηση και Διαχείριση Έργου, Επικοινωνία με την ΕΥΔ/ΕΦΔ, Αιτήματα/Έγγραφα (εγγυητικές επιστολές, αιτήματα ελέγχου, αιτήματα τροποποίησης, πιστοποίηση δαπανών, κλπ)


ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:


Ο Σπυρίδων (Σπύρος) Κοψιδάς έχει λάβει το δίπλωμα του Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ από το Πολυτεχνείο Κρήτης με ειδίκευση σε Ασφαλή Μεταφορά Δεδομένων στο Διαδίκτυο, ενώ ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του στον τομέα της Διασφάλισης του Απορρήτου των Φωνητικών Επικοινωνιών στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Από τις αρχές του 2016 είναι ανώτερο διοικητικό στέλεχος του Ελληνικού Ινστιτούτου για το ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

 

Έχει συμμετάσχει, σε τεχνικό, συμβουλευτικό ή διαχειριστικό ρόλο σε σημαντικό αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως και σε πολλά εθνικά αναπτυξιακά έργα με χρηματοδότηση από πόρους του Γ' ΚΠΣ, του ΕΣΠΑ 2007-2013 και του ΕΣΠΑ 2014-2020. Επίσης, έχει συγγράψει πάνω από 20 πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά και έχει παρευρεθεί ως προσκεκλημένος ομιλητής σε μεγάλο αριθμό ημερίδων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.


Παρασκευή 1/7 έως Δευτέρα 18/7
Κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή
Οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

1900 ευρώ
Η τιμή απαλλάσσεται από τον ΦΠΑ βάσει του Άρθρου 22 Ν.2859/00

 

Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται προκαταβολή 200 ευρώ και εξόφληση του υπολοίπου ποσού 2 εργάσιμες ημέρες πριν το σεμινάριο.
(Οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα)


Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τηλεφωνικές εγγραφές καλέστε στο 2121046722 ή στείλτε email στο seminariahellas @ gmail . com


ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

- Το 2ο άτομο (-20%)= 1520 ευρώ
- Το 3ο άτομο (-30%)= 1330 ευρώ
- Φοιτητές & Άνεργοι (-30%)= 1330 ευρώ

 

*Μπορούν να υπάρξουν ειδικές τιμές για επιχειρήσεις που επιθυμούν την εκπαίδευση σημαντικού αριθμού στελεχών τους ή που επιθυμούν το σεμινάριο να πραγματοποιηθεί ενδοεπιχειρησιακά.

 

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
 
Το Σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω ΛΑΕΚ 0,24% (σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία εξοφλεί το Σεμινάριο άμεσα και λαμβάνει τα χρήματα από τον ΟΑΕΔ).

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστηκε 297 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα