ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:37:41μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Οκτωβρίου

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής: COOK GOURMET

Κατηγορία Διάφορα

Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της παγκόσμιας γαστρονομίας.

Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.


Αυτό το σεμιναριακό πρόγραμμα μαγειρικής υψηλών προδιαγραφών, στοχεύει στο να παρέχει γνώση στην αιχμή της μοντέρνας μαγειρικής. Το πρόγραμμα COOK GOURMET περιλαμβάνει 40 sessions στις κουζίνες της σχολής με κάθε συνάντηση να αποτελεί μία διαφορετική θεματική ενότητα στο χώρο της μοντέρνας μαγειρικής. Περιλαμβάνει θέματα όπως τη μοριακή γαστρονομία, διεθνείς κουζίνες, νέες τεχνικές όπως sous vide και ξηρό πάγο, food styling κλπ.. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίδειξη τεχνικών από τους εκπαιδευτές Chef, γευστική δοκιμή αλλά και κανονική συμμετοχή στις διαδικασίες από τους εκπαιδευόμενους.

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: food styling, μοριακή γαστρονομία, νέες τεχνικές μαγειρέματος όπως sous vide, gourmet menu, γεύματα σε bistrot, natural και ethnic κουζίνες, finger food, street food με άλλη ματιά, μοντέρνα ελληνική κουζίνα και τεχνικές ζαχαροπλαστικής στην μαγειρική.

 

Σε ποιους απευθύνεται


Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όλους τους λάτρεις της κουζίνας.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής


ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:


- Παροχή συσσωρευμένων γνώσεων οι οποίες αποκτούνται τουλάχιστον με 5ετή πείρα και σε εξειδικευμένες εταιρίες.
- Διδάσκονται προγράμματα που δεν υπάρχουν στην αγορά.


- Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
- Η Πρώτη και Mοναδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES.


- H μόνη σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας, μέλος της ΙΝΤΕRNATIONAL ACADEMY OF GASTRONOMY
- Διαθέτουμε τις πλέον Σύγχρονες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια με τον Τελειότερο Εξοπλισμό στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων.


- Η μόνη σχολή στο ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: απορρόφηση σε gourmet, εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, λειτουργία ιδιόκτητου εστιατορίου και private chef

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα