ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 2:47:21π.μ.

banner468x60

04
Φεβρουαρίου

Ζωγραφική και ατομική έκφραση

Κατηγορία Διάφορα

Στόχος του μαθήματος είναι οι σπουδαστές να ανακαλύψουν και να διευρύνουν την προσωπική αντίληψη του περιβάλλοντος, την οπτική τους και την προσωπική τους χειρονομία μέσα από την παρατήρηση, την πρακτική αλλά και με ελεύθερα θέματα, όπως, επίσης, να βιώσουν τη χαρά και την ικανοποίηση που φέρνει στον άνθρωπο η δημιουργικότητα.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Πέρα από τις βασικές αρχές που διέπουν τη ζωγραφική, το πιο σημαντικό στην τέχνη είναι η προσωπική οπτική. Στο μάθημα διδάσκονται οι βασικές αρχές του σχεδίου και του χρώματος, έννοιες όπως ο τόνος, η φόρμα, η σύνθεση, η αισθητική κ.λπ. και τα υλικά όπως κάρβουνο, γραφίτης, ακρυλικά, λάδια κ.λπ. πάνω σε συνθέσεις που υπάρχουν στο εργαστήριο αλλά και με σπουδές με μοντέλο αναλόγως του επιπέδου του κάθε σπουδαστή.


Πληροφορίες Συμμετοχής

Δευτέρα / 6:00-8:30, Διάρκεια: 14 εβδομάδες


Κόστος συμμετοχής: 360 ευρώ

 

Εισηγητής
Άννα Αμπαριώτου
Έχει σπουδάσει Ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθηνών, με επιπλέον μαθήματα Γλυπτικής και Νέων Μέσων. Επίσης, έχει σπουδάσει στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ με ειδικότητα στην εσωτερική διακόσμηση. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε ατομικές, ομαδικές εκθέσεις και σε φεστιβάλ (video art) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκει σχέδιο και ζωγραφική και δουλεύει για την προετοιμασία του portfolio μαθητών του IB Αrt. Επίσης, εργάζεται ως freelance εικονογράφος και designer.

 


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 309 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα