ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 9:40:20π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
16
Οκτωβρίου

Ανάπτυξη Εξαγωγών – Χρηματοδότηση/ Exports Management

Κατηγορία Marketing

Κατηγορία: Πωλήσεις & Marketing, Εισαγωγές - Εξαγωγές

Περιγραφή: Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξοικειώσει τους σπουδαστές με τις διαδικασίες και τη στρατηγική που απαιτείται με στόχο την ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας.

Σκοπός του είναι να τους μυήσει στα μυστικά του διεθνούς εμπορίου και τους εισάγει στις μεθόδους προώθησης, χρηματοδότησης και διακίνησης εμπορευμάτων και υπηρεσιών σε χώρες του εξωτερικού.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη κάθε είδους επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα και παρέχει αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση.

Το περιεχόμενο του προγράμματος είναι προσανατολισμένο στην ανάλυση μελετών περιπτώσεων και στην επίλυση προβλημάτων, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία ανάπτυξης των ικανοτήτων τους.

 


Εισηγητής:  κ. Βασίλης Γκινόπουλος – Σύμβουλος Εξαγωγών


Ο Βασίλης Γκινόπουλος είναι διπλωματούχος Μάρκετινγκ του London Metropolitan University, κάτοχος μεταπτυχιακού στο μάνατζμεντ από το City University London και Certificate στο σύγχρονο μάρκετινγκ από το London School of Economics. Με εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα και Διεθνώς, έχει εργαστεί για το Υπουργείο Εξωτερικών - Γραφείο Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας - σε θέματα Διαχείρισης Τύπου, Επικοινωνίας και Κοινωνικής Δικτύωσης. Στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στη Βιέννη, ως ειδικός Επικοινωνιολόγος σε θέματα Τύπου, Διαδικτύου και Δημοσίων Σχέσεων και στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ως Επικοινωνιολόγος Διαδικτύου. Επιπλέον, έχει μεγάλη εμπειρία στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών σε αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής ως Exports Manager της εταιρείας Ol-eve.
     


Σε ποιους απευθύνεται:


Aπευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη κάθε είδους επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι 10 σημαντικότεροι κλάδοι των εξωστρεφών ελληνικών προϊόντων:
· Αγροτικά – Κτηνοτροφικά – Βιολογικά Προϊόντα
· Τρόφιμα (νωπά και κατεψυγμένα)
· Ενέργεια/ΑΠΕ/ Πράσινες Τεχνολογίες
· Δομικά υλικά - Κατασκευές
· Τουρισμός
· Υγεία – Φαρμακευτικά Προϊόντα – Ιατρικός Εξοπλισμός
· Συσκευές - Μηχανολογικός και Βιομηχανικός εξοπλισμός
· Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
· Ποτά (αλκοολούχα και μη)
· Καλλυντικά

 


Πληροφορίες Συμμετοχής:

 

Διάρκεια:25 ώρες


Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνικά

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

 

πηγή: semifind.gr

 

Διαβάστηκε 256 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα