ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:08:12μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
02
Σεπτεμβρίου

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με τα διαθέσιμα εργαλεία έρευνας αγοράς

και τις σύγχρονες τάσεις στο εξαγωγικό εμπόριο. Παρουσιάζονται διεθνείς ευκαιρίες, η αξιολόγηση και προετοιμασία μιας επιχείρησης για την είσοδο στο διεθνές περιβάλλον, η καλύτερη εξαγωγική προσέγγιση για την αγορά αυτή, η αναζήτηση, αξιολόγηση και επιλογή συνεργατών σε μια ξένη αγορά, και τέλος η συστηματική ανάπτυξη των εξαγωγικών πωλήσεων.

 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση


- Να αναγνωρίζουν τις ανάγκες και τις ευκαιρίες των διεθνών αγορών
- Να ακολουθούν την καλύτερη προσέγγιση για την αναζήτηση και εύρεση συνεργατών
- Να προετοιμάσουν την επιχείρηση τους για την έξοδο σε διεθνείς αγορές

 

Εισηγητής


Η Ματθιλη Σάριτζα, είναι απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και έχει Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Nottingham, καθώς και Diploma in Marketing από το Chartered Institute of Marketing της Αγγλίας.είναι μέτοχος της εταιρίας συμβούλων 4Ε που ιδρύθηκε το 2003. Εργάστηκε ως διευθύντρια εξαγωγών και διευθύντρια πωλήσεων σε βιομηχανία καταναλωτικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Διαθέτει μακροχρόνια εκπαιδευτική εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων όπως Κολέγιο Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ΟΠΕ, ΕΕΔΕ, ΕΒΕΘ, IMESE, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,CITY COLLEGE. Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια στην Ελλάδα (ΕΚΕΠΙΣ, ΛΑΕΚ) και στην Αγγλία σε θέματα εξαγωγών, διεθνούς μάρκετινγκ και διεθνούς δραστηριοποίησης, εξυπηρέτηση πελατών, πωλήσεις, επαγγελματική επικοινωνία καθώς και μάρκετινγκ λιανεμπορίου. Επιπλέον, ήταν πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ τμήμα Μακεδονίας για 4 χρόνια, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ανωτάτων Στελεχών, συμμετέχει στο Δ.Σ. και στην Δ.Ε. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), είναι εκλεγμένη ως Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και είναι Μέλος της ΕΕΔΕ και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ καθώς και του Chartered Institute of Marketing της Αγγλίας.


Σε ποιους απευθύνεται


- Παραγωγούς που τυποποιούν προϊόντα για οικιακή ή εμπορική χρήση
- Νέους επιχειρηματίες (startups)
- Σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αναπτύξει γνώσεις για το εξαγωγικό εμπόριο

 

Πληροφορίες Συμμετοχής


- Διάρκεια Σεμιναρίου: 28 εκπαιδευτικές ώρες
- Κόστος: 220€ κατ΄ άτομο (περιλαμβάνει CD με τις σημειώσεις του σεμιναρίου καθώς και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου και Πιστοποιητικό παρακολούθησης)

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 245 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα