ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 7:28:21μ.μ.
23
Νοεμβρίου

Η τέχνη της ομιλίας - Πώς να "μαγεύετε" τους ακροατές σας

Κατηγορία Marketing

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στον στρατηγικό σχεδιασμό μίας ομιλίας (παρουσίαση ιδέας/project, επιχειρηματολογίας και ανατροφοδότησης από το κοινό) από την αρχική ιδέα έως και το τελικό στάδιο.

Μέσα από μία διαδικασία πρακτικής προετοιμασίας η οποία ξεκινά γραπτώς και ολοκληρώνεται με την προφορική παρουσίαση, οι συμμετέχοντες δρουν βήμα-βήμα και αντιλαμβάνονται τις ουσιαστικές θεματικές της ρητορικής η οποία είναι αναγκαία σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής ανέλιξης. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στις τεχνικές του προφορικού λόγου, εμπλουτισμένες με μεθόδους πειθούς και δευτερολογίας. Απαντώνται όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν μέσα από τη διαδικασία της μονοθεματικής προφορικής ανάλυσης και επεξηγείται μέσα από βιωματικό παιχνίδι η διαχείριση του κοινού και οι μέθοδοι προσέκλυσης της προσοχής. Υποδεικνύονται οι θετικοί τρόποι προσέγγισης του θεατή/ακροατή ενώ η διδασκαλία εστιάζει και στη μη λεκτική επικοινωνία και την παραγλώσσα.


Περιγραφή Σεμιναρίου

Ένα καταπληκτικό βιωματικό σεμινάριο που μέσα από τεχνικές, ασκήσεις και παιχνίδια μαθαίνουμε και ενδυναμώνουμε την αυτοεκτίμησή μας για να είμαστε ικανοί να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά σε μια ομιλία, παρουσίαση συνέντευξη και να «μαγέψουμε» το ακροατήριο μας!

 

Συνοπτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίου
• Αρχές Ρητορικής
• Δυναμική Λόγου
• Ασκήσεις Ορθοφωνίας
• Διαχείριση Φωνής
• Διαφραγματική Αναπνοή
• Σωστή χρήση εργαλείων επικοινωνίας
• Γλώσσα σώματος
• Κανόνες προετοιμασίας κειμένου
• Λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία
• Ρυθμός
• Πρακτική εξάσκηση:Workshop & Role playing

 

Εισηγητής
Στέλιος Καλαθάς, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Εμψυχωτής, Εμψυχωτής ομάδων Εκπαιδευτής της μεθόδου Συναισθηματική Διαλλεκτική


Σε ποιους απευθύνεται
Σε στελέχη επιχειρήσεων και εργαζομένους που αναλαμβάνουν παρουσιάσεις και project προς τη Διοίκηση και συνεργάτες. Σε υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων που επιθυμούν να ενισχύσουν την ρητορική τους δεινότητα για βελτιστοποίηση των επαφών και των συμφωνιών τους. Σε λοιπούς επαγγελματίες που η ανάλυση και η ανάπτυξη των ιδεών τους, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους αποτελεί καθημερινή ενασχόληση.

 

ΠΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                   ΕΝΑΡΞΗ         ΛΗΞΗ       ΔΙΑΡΚΕΙΑ / ΩΡΕΣ


ΑΘΗΝΑ               Αρκαδίας 16Α, Περιστέρι    25/11/2016    25/11/2016    8 ώρες

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστηκε 419 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα