ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:02:16π.μ.
19
Μαρτίου

Καλύτερες πωλήσεις και σχέσεις με συνεργάτες

Κατηγορία Marketing

Μήπως κάνεις πολλά ραντεβού πωλήσεων αλλά μόνο λίγοι γίνονται τελικά πελάτες σου;

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς

    να αντιλαμβάνεσαι πότε ο άλλος σου λέει ψέματα;
    να κατευθύνεις τον άλλον, με τέτοιον τρόπο ώστε αυτός πρόθυμα να ακολουθεί;
    να προσεγγίζεις τους άλλους ανθρώπους σε συνειδητό και ασυνείδητο επίπεδο;


Μπορεί τα παραπάνω να σου ακούγονται σαν υπερδύναμη, αλλά είναι το μυστικό της επιτυχίας για χιλιάδες κορυφαία στελέχη, ηγέτες και επιχειρηματίες ανά τον κόσμο. Στο 2ημερο πιστοποιημένο σεμινάριο Business NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) θα ανακαλύψεις μεθόδους και τεχνικές για να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά με τους γύρω σου και να βελτιώσεις θεαματικά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου. Δες μέρα με τη μέρα τους πελάτες σου να αυξάνονται και να είναι πιο πιστοί, το προσωπικό σου να σε βλέπει ως ηγέτη και τους συναδέλφους σου να σε εκτιμούν περισσότερο.

 

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 "Start Business Hellas", στην Αθήνα, στην οδό Αργούς 148, ΤΚ 10441.

 

Τι κάνει αυτό το σεμινάριο ξεχωριστό;

    Θα δεις παραδείγματα και πρακτικές είναι άμεσα εφαρμόσιμα στη δουλειά σου.
    Θα πάρεις πιστοποίηση για τις γνώσεις σου και οι ώρες του σεμιναρίου μετράνε σε περίπτωση που κυνηγήσεις μια ανώτερη πιστοποίηση NLP.
    Λίγη θεωρία. Πολλή πράξη. Ετοιμάσου να βιώσεις μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία!

 

Το σεμινάριο εξαντλήθηκε για Φεβρουάριο και επαναλαμβάνεται

 

Σάββατο και Κυριακή 1-2 Απριλίου

 

ΏΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 13
    

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10 πμ
    

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 20

 

Στο σεμινάριο θα μάθεις:

    Πώς μπορείς να διοικείς ως ηγέτης μάλλον παρά ως manager.
    Πώς να παρακινείς εποικοδομητικά τους συνεργάτες σου για να φέρουν αποτελέσματα.
    Πώς να αντιλαμβάνεσαι τις προσωπικές δομές επικοινωνίας σου.
    Πώς να ακούς να βλέπεις και να νιώθεις τον άλλον καθώς επικοινωνείς μαζί του.
    Πώς να προσεγγίζεις τους άλλους ανθρώπους σε συνειδητό και ασυνείδητο επίπεδο.
    Πώς να γίνεις καλύτερος σε τεχνικές παρουσιάσεων και δημοσίου λόγου (public speaking).
    Πώς να κατευθύνεις τον άλλον, με τέτοιον τρόπο ώστε αυτός πρόθυμα να ακολουθεί.
    Πώς να "σχετίζεσαι υγιώς" με τον εαυτό σου και τους άλλους
    Πώς να αντιλαμβάνεσαι πότε ο συνομιλητής σου λέει ψέματα όταν σου μιλάει.
    Πώς μπορείς να διαφωνείς υγιώς και να ασκείς εποικοδομητική κριτική.

 

Επίσης, θα δοθούν στους παρευρισκόμενους οι σημειώσεις του σεμιναρίου σε απλουστευμένη μορφή. Τέλος, με την παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου θα λάβετε ειδική πιστοποίηση ενδιάμεσου επιπέδου του NLP practitioner. Σε περίπτωση που θελήσετε μελλοντικά να λάβετε την πλήρη πιστοποίηση NLP practitioner, οι 13 ώρες του συγκεκριμένου σεμιναρίου μπορούν να μετρήσουν κανονικά.

 

Η διανομή των σημειώσεων του σεμιναρίου, καθώς και του πιστοποιητικού συμμετοχής περιλαμβάνεται στην τιμή.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται σε επαγγελματίες που η εργασία τους εμπεριέχει διαπροσωπική επικοινωνία (πχ. managers, πωλητές, εξυπηρέτηση πελατών, υγεία, νομικοί, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί κ.α.) και που τους ενδιαφέρει να μπορούν να επικοινωνούν με τους γύρω τους (υφισταμένους, συναδέλφους, προϊσταμένους, πελάτες) σε συνειδητό και σε ασυνείδητο επίπεδο, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη απόδοση στην εργασία τους και ένα άψογο, ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον. Ενδεικτικά:

 

    Σε στελέχη και επαγγελματίες Πωλήσεων
    Σε Συμβούλους Επιχειρήσεων
    Σε Στελεχη Φαρμακευτικών εταιρειών
    Σε Managers, Προϊσταμένους και Διευθυντές
    Σε Ασφαλιστές
    Σε στελέχη Ξενοδοχειακών και Τουριστικών μονάδων

 

Εισηγήτρια: Μαρία Κανδεράκη

Η κα. Μαρία Κανδεράκη έχει πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην Διοίκηση Προσωπικού από το Παν. Πειραιώς. Έχει πάρει M.Sc. in Hospitality & Tourism Administration από το University of New Haven USA ενώ στο ίδιο πανεπιστήμιο έχει επίσης κάνει μεταπτυχιακές σπουδές in Applications of Psychology in Human Resources Management. Έχει ολοκληρώσει 4ετής σπουδές στην Συστημική Θεωρία & Οικογενειακή Θεραπεία στην Ιατρική Σχολή του Παν. Κρήτης και έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση στην Συστημική Αναπαράσταση με τον Bert Hellinger. Έχει πιστοποιηθεί ως Εκπαιδεύτρια Νεύρο-Γλωσσολογικού Προγραμματισμού από το NLP University in California καθώς και στο Coaching with NLP από το NLP Academy in London. Είναι μέλος του Hellenic & European Board of NLP και του GTC (Global Training Community of NLP).

 

Έχει εργαστεί στις ΗΠΑ ως μεταπτυχιακή βοηθός διδασκαλίας στο University of New Haven, σε ιδιωτικές τουριστικές επιχειρήσεις και στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Paul Newman "The Hole in the Wall Gang Camp". Στην Ελλάδα έχει εργαστεί για 10 χρόνια στο ΤΣΑΥ ως υπεύθυνη του Τμήματος ΤΣΑΥ Ηρακλείου. Επίσης έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως καθηγήτρια στα ΤΕΙ Κρήτης στην Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου, στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου, στην Σχολή Ξεναγών του ΕΟΤ, στο Trinity College στην Χερσόνησο και σε άλλα δημόσια & ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα μεταλυκιακής εκπαίδευσης διδάσκοντας μαθήματα όπως: Marketing, Management, Έρευνα Αγοράς, Δημόσιες Σχέσεις, Τουριστική Ψυχολογία, Διοργάνωση Συνεδρίων, Hospitality Management, Leadership, Organizational Behavior, Επικοινωνία.

 

Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από το ΕΚΕΠΙΣ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΚΔΔ, ΟΑΕΔ και έχει πάνω από 4000 ώρες εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων σε φορείς & επιχειρήσεις όπως: Υπουργείο Παιδείας, ΕΕΔΕ, Εμπορικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, ΓΣΕΒΕΕ, ΔΕΛΤΑ, ΒΟΤΟΜΟΣ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), Βενιζέλειο Γ.Ν. Ηρακλείου & ξενοδοχεία όπως: Hotel Astir Palace Βουλιαγμένη, Atlantis Hotel Ηράκλειο, Alexander Palace Αλεξανδρούπολη, Anthemus Hotel & Resort Χαλκιδική, Hermes Hotel Άγιος Νικόλαος, Creta Maris Χερσόνησος, Candia Maris Ηράκλειο, Me by Melia Hotel International Madrid Spain σε θεματικές ενότητες όπως: Time Management, Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών, Διαχείριση Παραπόνων, Επικοινωνία, Τεχνικές Πωλήσεων, Up Sales, Self Motivation, Ice Breaking, Team Building, Leadership.

 

Εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης κάνοντας ατομικές & οικογενειακές συνεδρίες ψυχοθεραπείας, σεμινάρια εκπαίδευσης στο NLP & την προσωπική εξέλιξη καθώς και σεμινάρια εκπαίδευσης σε προσωπικό επιχειρήσεων, οργανισμών & φορέων.

 

Κόστος Σεμιναρίου

Early Bird τιμή μέχρι 20/3
από 360 ευρώ
230 ευρώ
    

Τιμή για 2 συμμετοχές
από 720 ευρώ
430 ευρώ

 

Για την Συμμετοχή ενός Ατόμου στο σεμινάριο
και εξόφληση μέχρι 20/3
    

Για την συμμετοχή 2 ατόμων
και εξόφληση μέχρι 20/3

 

Για την κατοχύρωση της θέσης σας, θα πρέπει να καταθέσετε το παραπάνω ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, το αργότερο 2 εργάσιμες ημέρες μετά την εγγραφή σας.
(Οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα)

 

Καλέστε μας για ειδικές τιμές για εταιρείες με 4+ συμμετοχές.

Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης του σεμιναρίου μέσω ΛΑΕΚ. Η διαδικασία γίνεται από εσάς.

 

Μάθε στην πράξη!

 

Το 80% των γνώσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν αποκτηθεί μέσα από μη τυπικές μεθόδους εκπαίδευσης και όχι από παραδοσιακές διαλέξεις και σεμινάρια. Κι όμως ο τρόπος που διδάσκουμε έχει μείνει ίδιος παραπάνω από 100 χρόνια.

 

Τα easyseminars είναι μια νέα εμπειρία μάθησης, εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Ό,τι μαθαίνεις έχεις τη δυνατότητα να το εφαρμόσεις μέσα στο ίδιο το σεμινάριο, ώστε να το κατανοήσεις καλύτερα και να το συσχετίσεις με τη δουλειά σου.

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστηκε 395 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα