Εκτύπωση αυτής της σελίδας
20
Φεβρουαρίου

Marketing Management - Executive Diploma

Κατηγορία Marketing

Περιγραφή: Το Executive Diploma in Marketing Management είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης το οποίο οδηγεί σε αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση και έχει ως στόχο να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων στη φιλοσοφία και τις σύγχρονες πρακτικές marketing.

Διαθέτει ανανεωμένη ύλη και σύγχρονα μαθήματα (όπως τα:Προσωπική Ανάπτυξη και Ηγεσία Ομάδας, Επικοινωνία Marketing και Ψηφιακά Μέσα, Διεθνές Marketing, Στρατηγική των επιχειρήσεων κ.α.), παρέχει ευέλικτη φοίτηση και η διδασκαλία γίνεται από στελέχη με ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο Marketing.

 

Το πρόγραμμα διαρκεί ένα έτος. Η αξιολόγηση των φοιτητών γίνεται μέσω εργασιών μετά την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος. Η φοίτηση είναι ευέλικτη με συγκέντρωση των 20 ωρών διδασκαλίας κάθε ενότητας μια φορά το μήνα (block delivery), απογεύματα και Σαββατοκύριακα, για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης του προγράμματος από εργαζόμενους. Επιπλέον, προσφέρονται 4 ώρες γραφείου μετά την ολοκλήρωση κάθε ενότητας για την ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών κατά την εκπόνηση των εργασιών τους.

 

Το Executive Diploma in Marketing Management είναι «γεφυροποιό» πρόγραμμα για το Master of Business Administration (MBA), γεγονός που καθιστά εφικτό εργαζόμενοι χωρίς πρώτο πτυχίο να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε 3 έτη, χωρίς να έχει προηγηθεί πτυχίο Bachelor ή ΑΕΙ/ΤΕΙ.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής:
Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική ή Αγγλική

 

Κατηγορία: Πωλήσεις & Marketing, Marketing
Εισηγητής: Εξειδικευμένοι καθηγητές του Mediterranean Professional Studies

 

Σε ποιους απευθύνεται:
• Εργαζόμενους/ στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών
• Πτυχιούχους ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα
• Απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών
• Φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ (3ου ή 4ου έτους) οικονομικών κατευθύνσεων
• Eλεύθερους επαγγελματίες/ επιχειρηματίες
• Υποψήφιους φοιτητές ΜΒΑ οι οποίοι δε διαθέτουν τα τυπικά προσόντα εισαγωγής τους στο πρόγραμμα («γεφυροποιό» πρόγραμμα - bridging course).

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 250 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)