ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:41:18π.μ.
27
Φεβρουαρίου

Ελλάδα. Το CCNP είναι ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα της Ακαδημίας Δικτύων CISCO.

Η εκπαίδευση γίνεται σε καινούργιο, ειδικά πιστοποιημένο εργαστήριο, με συσκευές CISCO, στις οποίες οι φοιτητές μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση π.χ. ασύρματοι και ενσύρματοι δρομολογητές (routers), μεταγωγείς (switches) και υποστηρικτικός εξοπλισμός, ενώ η ύλη των διαλέξεων είναι διαθέσιμη μέσω του περιβάλλοντος ηλεκτρονικής τάξης της CISCO. Στο συγκεκριμένο περιβάλλον οι φοιτητές μπορούν να βρουν επιπλέον υλικό και προσομοιωτές δικτύων που θα τους βοηθήσουν στην εκπαίδευσή τους.

 

Η διδακτέα ύλη είναι χωρισμένη σε τρείς ενότητες που καλύπτουν βασικές αρχές δρομολόγησης δικτύων, μεταγωγή σε τοπικά δίκτυα και διόρθωσης λαθών και προβλημάτων. Επίσης καλύπτονται θέματα που αφορούν πρωτόκολλα και τεχνολογίες που συναντά κανείς στα δίκτυα ευρείας ζώνης.

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των ενοτήτων οι φοιτητές έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επιτυχή απόκτηση της πιστοποίησης CCNP ύστερα από τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης, σε εξεταστικό κέντρο. Η πιστοποίηση CCNP βάζει τα θεμέλια μία επιτυχημένη καριέρα ως μηχανικός δικτύων, ενώ παράλληλα παρέχει τις προχωρημένες γνώσεις δικτύων για όλους τους επιστήμονες της πληροφορικής που κατέχουν το θεωρητικό υπόβαθρο του CCNA.

 

 

Το πρόγραμμα CCNP απευθύνεται:


- Σε επαγγελματίες της Πληροφορικής που επιθυμούν να διευρύνουν εις βάθος τις γνώσεις τους πάνω στα δίκτυα, με τουλάχιστον 1 χρόνο προϋπηρεσίας στον τομέα της δικτύωσης.
- Σε φοιτητές/ απόφοιτους Πληροφορικής που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις δικτύων, σχετιζόμενες με το πώς θα σχεδιάσουν, υλοποιήσουν και συντηρήσουν τοπικά δίκτυα επιχειρήσεων, ευρεία δίκτυα κτλ.
- Σε κατόχους της πιστοποίησης CCNA που θέλουν να εξετάσουν εις βάθος θέματα και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους στο αντικείμενο των δικτύων.

 


Κατηγορία: Πληροφορική, Oracle / Cisco / Δίκτυα
Εισηγητής: Εξειδικευμένοι καθηγητές του Mediterranean Professional Studies

 

Πληροφορίες Συμμετοχής:
Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική & Αγγλική
Διάρκεια: 230 ώρες (9 μήνες)

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα