ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:17:45μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
18
Σεπτεμβρίου

ΕΠEΞEPΓAΣIA ΦΩTOΓPAΦIAΣ ME TH XPHΣH TOY ΑDOBE PHOTOSHOP CS5

Κατηγορία Πληροφορικής

Κατηγορία: Πληροφορική, Photoshop & Graphic Design, Sound/Photo/Video, Photo
Εισηγητής:  Βαγγέλης Ανδρεόπουλος


Σπούδασε εικαστικές τέχνες στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας και στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Χάγης. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και διαλέξεων για την τέχνη της φωτογραφίας. Από το 1998 ως το 2011 συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠIΑ ως εικονογράφος. Διδάσκει ζωγραφική και σχέδιο στον ΑΚΤΟ, και, παράλληλα παρουσιάζει σεμινάρια φωτογραφίας σε συνδυασμό με τη διδασκαλία του Adobe Photoshop. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται δημιουργικά και επαγγελματικά και με τη φωτογραφία. Έχει παρουσιάσει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 


Περιγραφή:     

 

Τη σημερινή εποχή όπου η τεχνολογία προχωρεί σε όλα τα επίπεδα με ταχύτατους ρυθμούς, ο λεγόμενος ψηφιακός κόσμος χαρακτηρίζεται από θεαματικές εξελίξεις στο χώρο της εικόνας και κατ’ επέκταση στα προγράμματα επεξεργασίας της. Οποιοσδήποτε το επιθυμεί σήμερα, επενδύοντας ένα όχι και τόσο μεγάλο ποσό, μπορεί να μεταμορφώσει το μικρό γραφείο του σπιτιού του σε χώρο δημιουργικής έκφρασης προσεγγίζοντας περιοχές που μέχρι πριν λίγα χρόνια αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τους επαγγελματίες του χώρου. Ένα από τα σημαντικότερα και απαραίτητα πλέον εργαλεία για την επεξεργασία της εικόνας στην ψηφιακή εποχή είναι το πρόγραμμα Adobe Photoshop. Το Photoshop, δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως ο βασιλιάς των προγραμμάτων στο χώρο του, καθώς περιέχει όλες εκείνες τις δυνατότητες που δίνουν στο χρήστη τον απόλυτο έλεγχο κατά την διάρκεια της επεξεργασίας των φωτογραφιών του διευρύνοντας ταυτόχρονα και τη δημιουργικότητα του.

 

Το μάθημα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να ιεραρχήσει με λογική σειρά τις γνώσεις του και να προχωρήσει σταδιακά στην εφαρμογή τους. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη ροή εργασίας μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων, ο σπουδαστής έρχεται βήμα βήμα σε επαφή με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος που απαιτούνται για να αξιοποιήσει και να επεξεργαστεί το φωτογραφικό του υλικό.

 


Πληροφορίες Συμμετοχής:

 

Τρίτη 6:00-8:00, Διάρκεια: 14 Εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 300 ευρώ

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

πηγή: semifind.gr

Διαβάστηκε 362 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα