Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Ιουλίου

Yoga: Τα φεστιβάλ του καλοκαιριού

Κατηγορία Fitness

Σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεστε, το φετινό καλοκαίρι αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να να κάνετε Yoga και να συμμετέχετε σε άκρως ενδιαφέροντα μαθήματα και σεμινάρια, αλλά και φεστιβάλ στα οποία η αρχαία πρακτική κατέχει εξέχουσα θέση.

Από τους πιο αρχάριους που θέλουν απλά να εξοικειωθούν με την τεχνική, μέχρι τους πιο προχωρημένους που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους, ιδού μερικές καλές αφορμές για μάθηση.

 

AcroYoga Open Level class με τους Nosie Yogi

 

Οι Nosa και Edebor, κατά κόσμον Nosie Yogi, είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι yoga και AcroYoga Level 2, αλλά και circus performers. Διδάσκουν εβδομαδιαία μαθήματα στο Χιούστον του Τέξας, από όπου και προέρχονται, καθώς και σεμινάρια ανά τον κόσμο. Τα μαθήματά τους είναι διασκεδαστικά, δυναμικά και προσβάσιμα από πολλά επίπεδα ασκούμενων. Ένα εξ’αυτών έχετε την ευκαιρία να βιώσετε στις 21 Ιουλίου στo Evergreen Yoga Studios στα Εξάρχεια για δύο ώρες.

 

H Janet Stone για δύο ημέρες στην Αθήνα

 

Η Αμερικανίδα καθηγήτρια από το Σαν Φρανσίσκο έρχεται στην Αθήνα προσκεκλημένη του Bhavana Yoga Center για δύο σεμινάρια στις 22 και 23 Ιουλίου. Το πρώτο masterclass αφορά ένα ταξίδι από τα μάντρα (λέξεις ή φράσεις ή συλλαβές) που χρησιμοποιούνται συνήθως στον διαλογισμό στα backbends, ενώ το δεύτερο σεμινάριο αφορά τη «ροή με τα πέντε στοιχεία» και περιλαμβάνει στάσεις Vinyasa Yoga. Το κόστος για τις 22 Ιουλίου ανέρχεται στα 35€, ενώ για τις 23 στα 120€.

 

Dylan Werner Workshop (Vinyasa Yoga)

 

Ο στιλάτος Dylan Werner με τις εκατοντάδες εντυπωσιακές asanas του έρχεται στο House of Yoga στη Γλυφάδα για τρία σεμινάρια: Beyond Balance Master Inversion Vinyasa Class (23 Ιουλίου), Inverting the Backbend (23 Ιουλίου) και Intermediate advanced inversions and transitions (24 Ιουλίου). Το κόστος για το Σαββατοκύριακο ανέρχεται στα 90€, ενώ για κάθε σεμινάριο/μάθημα στα 30-40€.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 177 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)