ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 2:20:33π.μ.
16
Απριλίου

Μεγάλη φωτιά σε ιστορικό κτίριο της Κοπεγχάγης

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Πρόκειται για το παλιό χρηματιστήριο – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται από νωρίς το πρωί στο κτίριο του παλιού χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης, στο οποίο το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνταν εργασίες αναστήλωσης.

 

Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνεται η οροφή του κτιρίου τυλιγμένη στις φλόγες, ενώ το εμβληματικό διακοσμητικό στοιχείο στην κορυφή, στις οποίες απεικονίζονται ουρές δράκων, φέρονται να κατέρρευσαν περίπου 30 λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς .

 

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 08:00 (τοπική ώρα) και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν γρήγορα στο ιστορικό κτίριο της Κοπεγχάγης, ενώ παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

 

Οι πυροσβέστες δυσκολεύονται να περιορίσουν τις φλόγες, λόγω των σκαλοσιών που είχαν τοποθετηθεί γύρω από το κτίριο εξαιτίας των εργασιών.

 

Πρόκειται για κτίριο της Κοπεγχάγης που χτίστηκε το 1625.

 

Πλέον, στεγάζει το Εμπορικό Επιμελητήριο της Δανίας ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα ενοικίασης χώρων του για επίσημες εκδηλώσεις.

 

https://twitter.com/i/flow/login?redirect_after_login=%2Fgerling_p

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 20 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα