ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 11:18:27μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
06
Ιουνίου

Ν.E.O. Πατρών - Κορίνθου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων - Δερβενίου

Κατηγορία Ελλάδα

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών από τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουνίου

έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159,2) και Δερβενίου (142,1) θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

 

Ταυτόχρονα θα αποκλειστεί και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου της Ακράτας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το αντίθετο ρεύμα προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα υλοποιηθούν την επόμενη ημέρα (Τρίτη) κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P μέλος της ΚΞ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και τον Λειτουργό.

 

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 44 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»