ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 5:50:03π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
18
Μαΐου

Τα πάμπερς, ο Μαμανέας και η…γιορτή της Δημοκρατίας

Κατηγορία Παραπολιτικά

Άστραψε και βρόντηξε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τη διάσταση που έχει πάρει η προγραμματισμένη για τις 23 Ιούνη εκδήλωση που θα γίνει από το Ίδρυμα της Βουλής για τα είκοσι χρόνια από το θάνατο του Ανδρέας Παπανδρέου.

Μέχρι και το σωματοφύλακα του Κοσκωτά θυμήθηκε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού προηγουμένως «αποκάλυψε» ότι αυτός πρώτος έκανε την πρόταση για την εκδήλωση, δηλαδή …πρόκανε-όπως ισχυρίστηκε- και την πρόεδρο του κόμματός του.

 

«Εγώ έκανα την πρόταση για την εκδήλωση προς τιμήν του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά η διάσταση που έχει δοθεί αποδεικνύει ότι πάει το όλο θέμα να ξεφύγει. Από μια έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιάσει ο Παύλος Σούρλας ξέφυγε και πήρε άλλες διαστάσεις. Αν θέλετε κάνετε μια εκδήλωση για να τη χρησιμοποιήσετε εις βάρος μας και να εκμεταλλευτείτε το θέμα τότε κάντε και για τον Μαμανέα, όταν μας διώκατε το βρόμικο 1999» είπε με οργή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα