ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 2:54:43π.μ.
28
Μαρτίου

Ποτάμι: "Να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά"

Κατηγορία Πολιτική

Σκληρή κριτική σε κυβερνητικά στελέχη, τα οποία όπως αναφέρει "παίρνουν θέση στα χαρακώματα εναντίον της Ευρώπης και όχι εναντίον των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα" ασκεί το Ποτάμι.

"Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κ.Λαφαζάνη να μιλήσει για σύγκρουση με τους εταίρους μας στην ΕΕ και την ευρωζώνη. Ο κ.Τσίπρας πρέπει να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά για να γίνουν αρεστοί στις κομματικές μειοψηφίες και στο λόμπι της δραχμής", συνεχίζει η ανακοίνωση, ενώ προστίθεται ότι "το κλίμα, που δημιουργούν οι συνεχείς δηλώσεις περί ρήξης, ενισχύουν την ανασφάλεια των πολιτών, με δραματικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία".

 

"Στην κυβέρνηση δεν είναι για να εκπληρώσουν τις νεανικές ιδεοληψίες τους για μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης αλλά για να αλλάξουν τη ζωή των πολιτών μέσα σε μια πιο δίκαιη Ευρώπη", επισημαίνει το κόμμα, ενώ καταλήγει: "Ας αρχίσουν να δουλεύουν, λοιπόν. Τα συνθήματα δεν είναι δουλειά".

πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 51 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα