ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 - 12:00:35π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Μαΐου

«Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο...»

Κατηγορία Αθλητικά

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την βράβευση των κορυφαίων παικτών για την φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα μίλησαν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης.

Αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακου είπε: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στις υπόλοιπες ομάδαες για την πρόκρισή τους στην τελική φάση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που έκαναν και επέστρεψαν τον Ολυμπιακό στην τελική φάση της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα στον ημιτελικό για να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Δεν κοιτάμε τι έχει γίνει στο παρελθόν με την ΤΣΣΚΑ σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο, σίγουρα μας δίνουν εμπειρίες αυτά αλλά αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς και τέτοιες προκλήσεις ξέρουμε ότι δεν έρχονται συχνά στην καριέρα σου».

 

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Έχουμε όλοι καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που μας διακρίνει. Ξέρουμε όλοι τους ρόλους μας μέσα στην ομάδα και σε αυτό μας βοήθησε και ο προπονητής μας ο οποίος μαζί με τη διοίκηση μας βοηθούν με κάθε τρόπο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και για το γεγονός ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και βρισκόμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το σημαντικό για εμένα είναι να βρίσκεσαι σε μία ομάδα με σωστούς χαρακτήρες και προπονητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα.Ό,τι έγινε στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με καλό προπονητή και καλούς παίκτες, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

 

 

πηγή: Sports8.gr

Διαβάστηκε 114 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα