ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 12:14:43π.μ.
04
Σεπτεμβρίου

Γ.Γ. ΟΗΕ: «Ο σκεπτικισμός γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής έχει τελειώσει»

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ο σκεπτικισμός γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής έχει τελειώσει, επεσήμανε σήμερα (4/9) ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν.

H δήλωση αυτή έγινε μια μέρα αφού οι ΗΠΑ και η Κίνα επικύρωσαν τη συμφωνία του Παρισιού για τον περιορισμό των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

 

Οι σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής αμφισβητούν το γεγονός ότι οι υπερβολικές εκπομπές αερίων στην ατμόσφαιρα από τις ανθρώπινες δραστηριότητες προκαλούν την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη και βλάπτουν το περιβάλλον. Στις διεθνείς συνόδους κορυφής παραμερίζονται όλο και περισσότερο.

 

"Η συζήτηση για το κλιματικό φαινόμενο έχει τελειώσει επιστημονικά και περιβαλλοντικά", δήλωσε, προσθέτοντας πως η επιρροή των αρνητών της κλιματικής αλλαγής ή των σκεπτικιστών έχει εξασθενήσει.

 

Η κλιματική αλλαγή "επηρεάζει πλέον την καθημερινή ζωή μας", κατέληξε, σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην ανατολική κινεζική πόλη Χανγκτζού.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 112 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα