ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 2:56:48π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
17
Ιουνίου

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών παραδέχτηκε ότι δεν συζητά με τον πρόεδρο της ΝΔ “εδώ και πολύ καιρό"

Στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” στον ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης η Ντόρα Μπακογιάννη και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την αντίδραση που αυτή προκάλεσε στον Αντώνη Σαμαρά.

 

“Μετέφερα στον Πρωθυπουργό την εκτίμησή μου ότι προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο οι ξένοι”, τόνισε η κα. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: “Η Βαρουφάκειος λογική είναι επικίνδυνη. Σπαταλήσαμε μεγάλο εθνικό κεφάλαιο. Χρειαζόμαστε τώρα εθνική συσπείρωση”.

 

Είπε ακόμα πως κατά τη γνώμη της “ο κ. Τσίπρας πρέπει να ζητήσει απο τον ΠτΔ σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών στην οποία θα τηρηθούν πρακτικά”.

 

Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε εντός ΝΔ είπε πως “είχε ενημερωθεί ο Καραμανλης για την συνάντηση μου με τον πρωθυπουργό”. Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά είπε πως “δεν συζητάμε με τον κ. Σαμάρα εδώ και πολύ καιρό…”

 

Η κα. Μπακογιάννη σημείωσε, ωστόσο, πως “η συνάντηση Σαμάρα – Καραμανλή ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση για το ρόλο και την ευθύνη της ΝΔ στην κρίση που περνάμε”. “Αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις, στο μεταξύ χρειάζεται συσπείρωση ώστε να καταθέσουμε μια εθνική πρόταση”, τόνισε στη συνέχεια. Για τα σενάρια νέας παράτασης του ελληνικού προγράμματος είπε πως “θα είναι ένας αργός θάνατος για την πραγματική οικονομία”.

 

 

πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστηκε 81 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα