ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 8:17:08μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
21
Μαΐου

Σ. Θεοδωράκης: «Η Κωνσταντοπούλου έχει ύφος… Γκεστάμπο»

Κατηγορία Παραπολιτικά

«Συμπονώ τον πρωθυπουργό. Έκανε ένα μεγάλο λάθος με την επιλογή της κ. Κωνσταντοπούλου.

Είναι μια λάθος επιλογή που προκαλεί απώλειες για την αξιοπρέπεια του κοινοβουλίου. Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει ύφος γκεστάμπο απέναντι σε έναν άνθρωπο που έκανε τη δουλειά του και αυτό από μόνο του είναι προσβλητικό για τη πολιτική ζωή του τόπου» τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Online» του mega και τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη.

 

«Το όλο επεισόδιο είναι τραγελαφικό γιατί οι διαδηλωτές δεν ήθελαν να πάνε στην Βουλή. Το πώς η αστυνομία θα προφυλάξει τους υπουργούς είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της κ. Κωνσταντοπούλου. Δεν θέλαμε να ψηφίσουμε την Κωνσταντοπούλου και το είχα πει στον κ. Τσίπρα. Είναι ένα διχαστικό πρόσωπο. Ο κ. Τσίπρας μου είχε απαντήσει «έχει αλλάξει». Πριν γίνει πρόεδρος είχε λυμένο το ζωνάρι και τσακωνόταν με όλο τον κόσμο» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι μια λάθος επιλογή. Και δεν το λέω μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για όλη την πολιτική ζωή. Η Βουλή πρέπει να δώσει τη λύση. Οι βουλευτές μπορούν με 151 ψήφους να καθαιρέσουν τον πρόεδρο της Βουλής. Δεν σχεδιάζω κάτι τέτοιο. Αλλά πλέον το κοινοβούλιο δεν δουλεύει. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και το πρόβλημα αυτό έχει όνομα: Ζωή Κωνσταντοπούλου και λέω λιγότερα από αυτά που λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στους διαδρόμους της Βουλής. Και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Η κ. Κωνσταντοπούλου σαμποτάρει την κυβέρνηση και τις προσπάθειες του πρωθυπουργού».

 

Σε ότι αφορά τον υπουργό οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ο πρόεδρος του Ποταμιού σημείωσε πως: «ο κ. Βαρουφάκης ήταν απροετοίμαστος για αυτό που γίνεται στη χώρα και απόδειξη είναι η όλη ιστορία με το ΦΠΑ. Οι συνεργάτες μου, μου είπαν πως αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί και αυτό αποδείχθηκε. Είναι θλιβερό ότι η χώρα μας δεν ξέρει τι διαπραγματεύεται. Κάθε ημέρα υπάρχουν και νέοι αυτοσχεδιασμοί».

 

 

 

πηγή: defencenet.gr

Διαβάστηκε 268 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα