ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 10:59:30π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26
Σεπτεμβρίου

Σε κλίμα εσωστρέφειας τα 40 χρόνια ΝΔ

Κατηγορία Πολιτική

Στη Χαλκιδική μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την πρώτη εκδήλωση που θα γίνει αύριο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τη βάση του κόμματος, που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις βρίσκεται χαμηλά και να ανατρέψει το αρνητικό για την παράταξη του κλίμα.

 

Ο κεντρικός άξονας των ομιλιών του πρωθυπουργού αναμένεται να είναι η μεταμνημονιακή Ελλάδα. Ουσιαστικά θα προσπαθήσει να παραλληλίσει την περίοδο του 1974 όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβγαζε την χώρα από την κρίση, με την σημερινή εποχή και την έξοδο από την οικονομική κρίση.

 

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, και ιστορικά στελέχη όπως ο Π. Μολυβιάτης και Ι. Βαρβιτσιώτης. Από την Χαλκιδική θα απουσιάζει η Ντ. Μπακογιάννη η οποία όπως δήλωσε η ίδια θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και ο Δ. Αβραμόπουλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει ενόψει της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Ωστόσο και οι δύο όπως και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναμένεται να δώσουν το παρών στην εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο.

 

Το ερχόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα γίνει η δεύτερη εκδήλωση στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εκεί ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ασπάζονται την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 166 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα