ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 12:44:00π.μ.
04
Μαΐου

Κέρκυρα: Παρών στον Επιτάφιο ο Στέφανος Κασσελάκης παρά το προηγούμενο παρασκήνιο

Κατηγορία Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Στην Κέρκυρα για το Πάσχα

Παρά την μεγάλη συζήτηση που είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών κανονικά στην εκκλησία.

 

Όπως αναφέρει το Corfunews.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης παραβρέθηκε στην ακολουθία και την περιφορά του επιτάφιου της Μητρόπολης Κερκύρας. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στην Κέρκυρα για τις γιορτές του Πάσχα.

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών είχε ανοίξει μεγάλη συζήτηση, και ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι: «Έχω σκοπό να κάνω Πάσχα στην Κέρκυρα, όπου ο Μητροπολίτης εκεί πέρα, προσπαθεί να αφήσει απέξω βουλευτές που ψήφισαν για την ισότητα στον γάμο. Θα μπω στην Εκκλησία κι ας με βγάλει εκείνος έξω»

 

Ακολούθησε απάντηση από τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος με το «δόγμα Χριστόδουλου».

 

Αυτήν την ώρα βρίσκεται στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα και στις 11 θα πάρει μέρος στο έθιμο των «Μπότηδων» από το μπαλκόνι του ιστορικού δημαρχείου.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει Ανάσταση στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής παρακολουθώντας από τις 11 το βράδυ την πομπή και την τελετή στην Κεντρική Πλατεία.

 

Ανήμερα του Πάσχα, θα επισκεφθεί στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στους Παξούς.

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 25 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα