ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 8:58:27μ.μ.
20
Δεκεμβρίου

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατηγορία Πολιτική

Την πόρτα του εισαγγελέα λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/12/2014) πέρασε ο φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη,

Γιώργος Αποστολόπουλος.
Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται ως μεσάζων στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή του Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου ο τελευταίος να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Ήδη, για το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό της υπόθεσης, που διέρευσε σε ΜΜΕ, έχει διατάξει έρευνα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος.


Με την έρευνα αυτή ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί κατά πόσο στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της μετάδοσης παράνομου υλικού.

 


Χαϊκάλης: Γιατί έδωσε 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο


Με δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε πως είχε δώσει στον κ. Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για να τα επενδύσει σε Χρηματιστήριο στο εξωτερικό.
Όπως υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης, ο κ. Αποστολόπουλος του πρότεινε να του δώσει χρήματα, τα οποία εκείνος θα επένδυε με προοπτική κέρδους 10%.


Τελικά, ο κ. Χαϊκάλης του έδωσε 5.000 ευρώ και όπως είπε τους πρώτους δυο μήνες του απέδωσε τόκους 500 ευρώ για κάθε μήνα.


Ωστόσο, μετά, όπως υποστήριξε ο βουλευτής, παρατηρήθηκε καθυστέρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η Τράπεζα στην οποία είχε δάνειο ο κ. Χαϊκάλης τον πίεζε να καταθέσει χρήματα. Τελικά, ο κ. Αποστολόπουλος, όπως δήλωσε ο βουλευτής, του έδωσε 800 ευρώ ως μέρος του κεφαλαίου.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 111 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα