ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 12:08:50π.μ.
06
Απριλίου

Πως θα γλιτώσετε από τις παραπάνω θερμίδες του πασχαλινού τραπεζιού

Πασχαλινό τραπέζι με λίγες θερμίδες γίνεται; Το πασχαλινό τραπέζι είναι φορτωμένο με θερμίδες καθώς τα εδέσματά του δεν είναι πλούσια μόνο σε γεύση αλλά και… σε θερμίδες.

Ακολουθήστε τις παρακάτω διατροφικές συμβουλές, ώστε να χαρείτε το πασχαλινό σας τραπέζι χωρίς τύψεις για τη σιλουέτα σας.

Πάρτε μεγάλη μερίδα σαλάτα
Να θυμάστε το πιάτο σας πρέπει να έχει χρώμα! Συνοδέψτε με άφθονη σαλάτα το ψητό κρέας σας κατά τη διάρκεια του γεύματος, ώστε να αυξήσετε την ικανότητα πρόκλησης κορεσμού και να γλιτώσετε από μια πιθανή υπερκατανάλωση φαγητού συνολικά μέσα στην ημέρα.

 

Προτιμήστε κρασί και όχι μπύρα
Προτιμήστε κόκκινο κρασί για να συνοδεύσετε το γεύμα σας, αντί για μπύρα. Ένα ποτήρι κρασί αντιστοιχεί σε 70-90 θερμίδες, από το αντίστοιχο της μπύρας που έχει 150 θερμίδες, και έτσι θα σας γλιτώσει από αρκετή ενέργεια μιας και η μέρα μπορεί να συνοδευτεί από άφθονο αλκοόλ.

 

Επιλέξτε σοκολατένιο αβγό μαύρης σοκολάτας
Και βέβαια θα φάτε το σοκολατένιο σας αβγό αλλά φροντίστε να είναι φτιαγμένο από καλής ποιότητας σοκολάτα και κατά προτίμηση από μαύρη σοκολάτα.

 

Φάτε το σοκολατένιο σας αβγό μετά το φαγητό
Το να τρώτε σοκολατένια αυγά με άδειο στομάχι, είναι τεράστιο λάθος, αφού η σοκολάτα θα ανεβάσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, με αποτέλεσμα, μετά από λίγο να πεινάτε. Για αυτόν το λόγο λοιπόν, πρέπει να αποφεύγετε να τρώτε γλυκά με άδειο στομάχι.

 

Περπατήστε μετά το φαγητό
Το Πάσχα είναι μια γιορτή που συνδυάζεται και με τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης που είναι ιδανικές για βόλτες στη φύση. Μετά το φαγητό επιλέξτε να περπατήσετε και έτσι θα γλιτώσετε μερικές θερμίδες!

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 124 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα