ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 9:46:56μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
01
Δεκεμβρίου

Ομαδική Έκθεση: Olly Fathers (UK) - Anabel Leiner (DE) - David Wightman (UK)

Κατηγορία Εικαστικά

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 12.00, η γκαλερί Nitra εγκαινιάζει την έκθεση Other Abstractions [ Olly Fathers (UK) - Anabel Leiner (DE) - David Wightman (UK) - Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος (GR) - Βαγγέλης Θεοδωρίδης (GR)].


AnabelΗ έκθεση Other Abstractions παρουσιάζει πέντε καλλιτέχνες που μέσα από τη δουλειά είναι εμφανής μία σύγχρονη προσέγγιση στην αφαίρεση.


Για τους καλλιτέχνες η αφαίρεση δεν αποτελεί αυτοσκοπό, οι επιρροές της αναπαράστασης είναι συχνά φανερή, αλλά αποτέλεσμα μίας διαδικασίας πειραματισμού με νέα μέσα.


Μέσα από την έκθεση αναδεικνύεται ο καταλυτικός ρόλος που έχουν η υλικότητα του μέσου και η τεχνική στη σύγχρονη αναζήτηση της αφαίρεσης.

 

Ο καμβάς, το ξύλο, το γυαλί, οι νέες τεχνολογίες, η φωτογραφία, η ζωγραφική, η γλυπτική συμβάλλουν στην ανάπτυξη μίας νέας γλώσσας αφαίρεσης που δείχνει το δρόμο στην εξελικτική πορεία της σύχρονης τέχνης. Όπως οφείλει να κάνει κάθε έκθεση που χαιρετίζει το νέο έτος.


Καλή χρονιά!

 

Eγκαίνια: Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, 12.00
Διάρκεια έκθεσης 13 Δεκεμβρίου 2014 – 10 Ιανουαρίου 2015
Η Nitra Gallery συμμετέχει με την έκθεση Other Abstractions στο Gallery Weekend που διοργανώνει η Art Athina το Σαβ/κο 13-14 Δεκεμβρίου 2014 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Olly

 

Διαβάστηκε 174 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα