ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 5:58:36π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05
Οκτωβρίου

Συναυλία με τραγούδια από τη Σμύρνη ώς την Κρήτη, με το Νίκο Ανδρουλάκη

Κατηγορία Μουσική

Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια των Ιωνικών Γιορτών 2014, παρουσιάστηκε η συναυλία του Νίκου Ανδρουλάκη «Τραγούδια της Κρήτης και της Σμύρνης».

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την εξαιρετική βραδιά αλλά και τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε στην επιλογή του ρεπερτορίου, έχοντας να επιλέξει μέσα από πάρα πολλά και γνωστά παραδοσιακά τραγούδια.

 

«Τα τραγούδια αυτά είναι ο πολιτισμός μας και η προίκα μας και πρέπει να τα διαδίδουμε και να τα τραγουδάμε» δήλωσε ο καλλιτέχνης. Αναλυτικότερα, μιλώντας για την ερμηνεία του των τραγουδιών από την πατρίδα του την Κρήτη δήλωσε πως «όταν έχεις πατέρα λυράρη και έχεις μεγαλώσει μέσα στις μαντινάδες και τα ριζίτικα, τα τραγούδια αυτά βγαίνουν μέσα από την ψυχή σου».

 

Τέλος, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, είπε πως η μουσική από την Κρήτη και τη Σμύρνη θα παραμείνει ο κορμός του προγράμματός του, ενώ θα εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές.



Επιμέλεια: Ευαγγελία Ουζουνίδου

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 300 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα