ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 12:07:08μ.μ.
10
Δεκεμβρίου

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ – Έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα των υποκλοπών

Κατηγορία Πολιτική

«Από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ»

Για το θέμα της Εύας Καϊλή και την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση δωροδοκίας ευρωβουλευτών από το Κατάρ, τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

«Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την Ευα Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και συνέχισε:

 

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ηδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Αλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

 

Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

 

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά. Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ. Γεωργιάδη και κ. Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις».

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 36 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα