ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 11:42:21μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
08
Ιουλίου

Γκρίνια και συντροφικά μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία Πολιτική

Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό η γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ. Τα συντροφικά μαχαιρώματα δεν έλειψαν στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και το δίλημμα Ελιά ή ΠΑΣΟΚ διχάζει μέχρι και σήμερα.

 

Παρά την απόφαση για τη "διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης" που έλαβε χθες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση υπήρξαν συγκρούσεις και διαφορετικές απόψεις.

 

Οι κ.κ. Κ. Σκανδαλίδης, Γεννηματά, Μωραΐτης, Καρχιμάκης και Τόνια Αντωνίου ζήτησαν να υπάρξουν συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να αποσυνδεθεί το χρονοδιάγραμμα των γενικότερων πολιτικών εξελίξεων από την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

 

"το γαϊτανάκι ΠΑΣΟΚ ή "Ελιά" μπορεί να αποβεί ολέθριο καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε κίνδυνο οριστικής διάσπασης" ανέφερε ο Κώστας Σκανδιαλίδης και σημείωσε ότι "δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται συνεχώς υπό τη δαμόκλειο σπάθη τετελεσμένων".

 

Η κ. Γεννηματά διαφώνησε με τον κ. Βενιζέλο και τόνισε ότι πρέπει να παράγεται πολιτική και όχι παραπολιτική. Περιέγραψε την "Ελιά" ως "αναγκαστική προεκλογική επιλογή" η οποία δεν μπορεί να υποκαταστήσει το ΠΑΣΟΚ. Η κ. Γεννηματά ζήτησε, επίσης, να σταματήσουν οι ένθεν και ένθεν διαρροές, υπέρ του ΠΑΣΟΚ ή της "Ελιάς", ως βλαβερές.

 

Ο κ. Μωραΐτης ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να διευκρινίσει τι εννοεί όταν αναφέρεται σε "πέμπτη φάλαγγα" και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι δεν εννοούσε τον κ. Μωραΐτη.

 

Στο επίκεντρο των επιθέσεων βρέθηκε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μωραΐτης άφησε αιχμές εναντίον του γραμματέα όπως άλλωστε και η κ. Αντωνίου, η οποία χαρακτήρισε τον κ. Ν. Ανδρουλάκη "γραμματέα μερικής απασχόλησης".

 

Τέλος ο Πάρις Κουκουλόπουλος πρότεινε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο μετά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ δήλωσε ότι αισθάνεται "προσωπικά ΠΑΣΟΚ και όχι "Ελιά"".

πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 247 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα