ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 9:30:20μ.μ.
12
Φεβρουαρίου

Με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας της AEJ-GREECE στο Πνευματικό Κέντρο Άγιος Ελευθέριος Άρεως

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 17.00 μ.μ η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΕΔΑΔ, στην φιλόξενη αίθουσα του πνευματικού κέντρου "Αγιος Ελευθέριος Πεδίον Άρεως" στου Γκύζη.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

 

IMG 20230211 185035

1. Αντικαταστατική συμπεριφορα μελων. Συζήτηση και απόφαση.

2. Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου

3. Οικονομικός απολογισμός του 2021, 2022 και  προϋπολογισμός του 2023

4. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής

5. Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη

6. Δράσεις για το 2023

7. Άλλα θέματα

 

 

Η Πρόεδρος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕJ αλλά και του Ελληνικού Τμήματος κ. Σάγια Τσαουσίδου , καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού τμήματος κ . Παναγιώτης Σφαέλος επιμελήθηκαν και φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια να πραγματοποιηθεί στην εντέλεια τόσο η συνέλευση όσο και η κοπή της πίτας.

 

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και συζητήθηκε εκτενώς με στοιχεία η αντιδεοντολογική επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας Ευστρατίας Ντίνης (ταμίας του Ελ. τμήματος της AEJ), του κυρίου Κωνσταντίνου Μαργαρίτη (συγγραφέα - δημοσιογράφου) και του κυρίου Λάμπρου Ρόδη(δημοσιογράφου) οι οποίοι δεν παρέστησαν.

 

IMG 20230211 171144

                                                     Θοδωρής Γιαννόπουλος - Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου-Κωνσταντίνος Νούλας

 

Ακολούθησε ψηφοφορία όπου με την αρχή της πλειοψηφίας αποφασίστηκε η διαγραφή και των τριών μελών από τους κόλπους της ένωσης , που παίζει ζωτικό ρόλο στον εκδημοκρατισμό του Τύπου και στην εμβάθυνση της ελευθερίας του σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Παλιοί και νέοι δημοσιογράφοι, αλλά και πιστοί φίλοι της δημοσιογραφίας συναντήθηκαν με χαρά και αντάλαξαν απόψεις για τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας , καθώς και για τα μέσα στα οποία εργάζονται.

 

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τους: κ. Σπύρο Λάτσα , κ. Θοδωρή Γιαννόπουλο, κ. Παύλο Αβραμόπουλο, κ. Juli Ndriko, κ. Βασιλική Ντουφεξή, κ. Lena Kyropoulos, κ. Ακη Γκάτζιο, κ. Ιωάννα Λαχανά, κ. Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου και κ. Κωνσταντίνο Νούλα - Πικροδημήτρη.

 IMG 20230211 172219

Οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι απόλαυσαν τη βασιλόπιτα, τα εδέσματα και με ένα ποτήρι κρασί περιηγήθηκαν και θαύμασαν το Πνευματικό Κέντρο με την σημαντική καθοδήγηση των εθελοντών κ. Σπύρου Φλώρου και  κ. Αθανασίας Λαχνώτη, που φωτίζουν με τις δυνάμεις τους το στέκι πολιτισμού.

 

Η βραδιά έκλεισε με χαρμόσυνα μηνύματα από όλους μπροστά στις κάμερες που κατέγραφαν την εκδήλωση.

 

 

 

 

 

Ρεπορταζ- Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου

 

Διαβάστηκε 173 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα