ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 11:26:13μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
22
Μαΐου

προβολή "ήταν ένας ήσυχος θάνατος" Φ.Ο.Υ.

Κατηγορία Σινεμά

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Φ.Ο.Υ. διοργανώνει αφιέρωμα στην Φρίντα Λιάππα. Τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στη τρίτη προβολή του αφιερώματος,

θα προβάλει την ταινία "Ήταν ένας ήσυχος θάνατος" (1986). Μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στο έργο της δημιουργού.

 

Λίγα λόγια για την ταινία:


Στην ταινία "Ήταν ένας ήσυχος θάνατος" (1986), μια αλκοολική συγγραφέας, φοβούμενη πως έχασε την έμπνευση και κάθε ερωτική διάθεση προς τον σύζυγο της, βυθίζεται στην κατάθλιψη κλεισμένη στο μοντέρνο διαμέρισμά της. Προσπαθώντας να αντιδράσει, το σκάει απελπισμένη μια βροχερή νύχτα.

 

Η Λιάππα διαφοροποιείται επιλέγοντας μια μη γραμμική αφήγηση, όπου εισρέουν εμβόλιμες εικόνες του παρελθόντος και εικαστικές παρεμβάσεις αφαιρετικής προσέγγισης, στο νεωτεριστικό κλίμα του '80. Γεμάτη συμβολισμούς, η ταινία απελευθερώνει μια απαράμιλλη αβάν γκαρντ αισθητική με έντονα χρώματα και φωτισμούς νέον.

 


Διεύθυνση: Ανδρέα Λεντάκη, Αμισσού και Λεωφόρος Σμύρνης
Τηλέφωνο: 2107625856,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Δευτέρα 22 Μαίου 2017, ώρες: 20:30


Είσοδος ελεύθερη.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 278 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα