ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 1:45:07μ.μ.
16
Ιανουαρίου

Η Γερμανία «ετοιμάζεται» για Τρίτο Παγκόσμιο: Απόρρητα έγγραφα «αποκαλύπτουν» επίθεση του Πούτιν στο ΝΑΤΟ

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Πότε εικάζεται ότι μπορεί να γίνει η σύγκρουση

Η Bild ισχυρίζεται ότι διαθέτει απόρρητα έγγραφα από το γερμανικό υπουργείο Άμυνας και φέρεται να αναφέρουν ότι η Γερμανία προετοιμάζεται για τον Τρίτο Παγκόσμιο που θα ξεσπάσει από επίθεση της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ.

 

Η Daily Mail αναμετέδωσε το γερμανικό δημοσίευμα, με βάση το οποίο τα μυστικά έγγραφα φέρεται να αποκαλύπτουν βήμα προς βήμα έναν οδηγό για το πώς η Ρωσία θα κλιμακώσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του ΝΑΤΟ, σε μόλις 18 μήνες.


Τα σχέδια που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν από τη γερμανική εφημερίδα Bild, αποκαλύπτουν λεπτομερώς την πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον Πούτιν να χρησιμοποιεί τη Λευκορωσία ως σημείο εισβολής – όπως έκανε τον Φεβρουάριο του 2022 για τον πόλεμό του στην Ουκρανία.

 

Η σύγκρουση ανάμεσα στη Συμμαχία με τη Ρωσία τοποθετείται στο καλοκαίρι του 2025, ενώ η δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων εγγράφων έρχεται λίγες μέρες αφότου ο υπουργός Πολιτικής Άμυνας της Σουηδίας προειδοποίησε ότι η χώρα του θα μπορούσε σύντομα να αντιμετωπίσει την προοπτική του πολέμου και προέτρεψε τους πολίτες να ενταχθούν σε εθελοντικές αμυντικές οργανώσεις προετοιμάζοντας μια ρωσική επίθεση.

 

Η αντίδραση της Ρωσίας


Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα απέρριψε το σενάριο πολέμου και με ανάρτηση στο Telegram υποστήριξε τα εξής:

 

«Διάβασα το γερμανικό “μυστικό σχέδιο” που διέρρευσε η χωματερή της Bild. Δυνατό το περσινό ωροσκόπιο για τους Ιχθύες στον Καρκίνο. Υποθέτω ότι την ανάλυση ανέλαβε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών με επικεφαλής την Αναλένα Μπέρμποκ».

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 12 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα