ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 3:26:20π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
14
Ιουνίου

«Απεχθής τρομοκρατική ενέργεια» η αιματηρή ομηρία στο Παρίσι

Η δολοφονία υψηλόβαθμου αξιωματικού της γαλλικής αστυνομίας και της συντρόφου του αργά χθες έξω από το σπίτι τους κοντά στο Παρίσι ήταν μια «απεχθής τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ.

Μιλώντας μετά το έκτακτο συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Καζνέβ δήλωσε σήμερα: «Χθες διαπράχθηκε μια απεχθής τρομοκρατική ενέργεια».

 

Ο Καζνέβ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει κινητοποιηθεί πλήρως κατά της απειλής της τρομοκρατίας, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 100 συλλήψεις από την αρχή της χρονιάς.

 

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι οι δύο δολοφονίες ήταν «τρομοκρατική ενέργεια».

 

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον διοικητή της αστυνομίας και τον μαχαίρωσε μπροστά από το σπίτι του αργά χθες, ενώ το πτώμα της συντρόφου του βρέθηκε μέσα στο σπίτι, δύο δολοφονίες την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

 


Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 153 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα