ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 8:45:38μ.μ.

banner468x60

17
Μαρτίου

Πριν από μερικές εβδομάδες ολόκληρος ο πλανήτης περίμενε πως από μέρα σε μέρα η βασίλισσα Ελισάβετ θα αποχαιρετίσει τα εγκόσμια.

Η 90χρονη γαλαζοαίματη, ωστόσο, μετά από λίγο καιρό έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και απέδειξε πως χαίρει άκρας υγείας.

 

Το μοιραίο, ωστόσο, αναπόφευκτα θα έρθει κάποια στιγμή και έτσι το παλάτι του Buckingham αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει και προετοιμάζονται για εκείνη την ώρα.

 

Ο Guardian έφερε στο φως της δημοσιότητας το σχέδιο που θα ακολουθηθεί και το οποίο φέρει τον τίτλο: «Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε»!

 

Σε οικογενειακό επίπεδο, όταν η Ελισάβετ κλείσει τα μάτια της, ο Κάρολος θα ανακυρηχθεί αυτομάτως Βασιλιάς, ως πρωτότοκος γιος και νόμιμος διάδοχος του θρόνου. Ο πρώτος που θα μάθει την είδηση και θα πρέπει να την επικοινωνήσει είναι ο ιδιαίτερος γραμματέας της βασίλισσας, ο Sir Christopher Geidt.

 

Αυτός θα ειδοποιήσει τον ή την πρωθυπουργό της Βρετανίας και θα του αναφέρει τον κωδικό! Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», ένα εξαιρετικά οργανωμένο πρόγραμμα, που θα κορυφωθεί με την κηδεία της βασίλισσας.

 

- Το Λονδίνο θα ενημερώσει τις 15 κυβερνήσεις εκτός Ηνωμένου Βασιλείου όπου η βασίλισσα είναι επίσης αρχηγός κράτους. και τις άλλες 36 χώρες της Κοινοπολιτείας στις οποίες η βασίλισσα κατέχει συμβολική θέση εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

- Ταυτόχρονα, υπάλληλος του Παλατιού με ρούχα πένθους θα τοιχοκολλήσει την είδηση στις θύρες του Μπάκιγχαμ, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού θα διαθέτει μόνο μία σελίδα, που θα αναγράφει την είδηση του θανάτου της Βασίλισσς σε σκούρο φόντο.

 

- Τα νέα του θανάτου θα ανακοινωθούν στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά μέσω του Press Association και όχι του BBC, όπως ήταν η παράδοση μέχρι σήμερα.

 

- Επίσης, η ενημέρωση θα είναι άμεση, σε μορφή flashnews (έκτακτης είδησης) ότι ώρα και να συμβεί το μοιραίο, και όχι με καθυστέρηση ωρών, όπως επίσης συνηθίζονταν. Ο θάνατος του βασιλιά Γεωργίου ανακοινώθηκε στην κυβέρνηση με τη φράση «Hyde Park Corner» και διαδόθηκε μέσω του Τύπου 4 ώρες αργότερα.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 99 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα